Gina Pistol, destin de Cenușăreasă. De la nuditate și școală profesională, la vedetă de primă mână în România și iubită a lui Smiley!

Publicat: 15 May. 2020, 08:47 Vedete

Gina Pistol este, fără doar și poate, o Cenușăreasă. Blonda a plecat de jos, vorba cântecului, a muncit și s-a ajuns. Totul este relativ, sigur, numai evoluția nu.

Născută în Roșiori de Vede, cu o situație familială nu tocmai fericită, prezentatoarea Asia Express și-a făcut debutul în câmpul muncii ca și vânzătoare la un chioșc de cartier.

Blonda, astăzi iubită a lui Smiley, nu se poate lăuda că a făcut mare carieră în domeniul educațional, dar în ziua de astăzi astea sunt detalii. Absolventă a Școlii de Arte și meserii – școală profesională – și a unei secții a Facultății de Transporturi, domnișoara Pistol nu a avut timp de pierdut, în tinerețe.

Responsabilitatea de a-și întreține mama și fratele a fost mai presus decât cea de a merge la școală.

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”, povestea Gina Pistol la un moment dat.

Crescută de bunica paternă și înmânată unui „domn” de la București

Copilăria Ginei Pistol seamănă cu cea a multor vedete de la Hollywood. Cumva „părăsită” de ambii părinți, blonda a fost crescută de bunica paternă. În 2015, bătrâna povestea pentru Libertatea.ro: “Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”.

Multă vreme, nu a existat o relație între Gina Pistol și tatăl ei, însă recent, după ce istoria copilăriei a fost rememorată și explicată, lucrurile par a se fi aranjat. “Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă”, continua bătrâna.

Cum a ajuns Gina Pistol la București?

Așa arăta Gina Pistol înainte de a deveni celebră

Prin intermediul unui bărbat însurat. “I-am dat-o în grijă unui domn de la Bucureşti, căsătorit, care i-a zis să se spoiască puţin, să se aranjeze şi să stea la ei”, povestea bătrâna acum 5 ani. Din acest moment a început drumul blondei în Capitală.

Nuditate, relații amoroase terminate brusc și o iubirea care o împlinește astăzi

Primul contact cu lumea „bună” a fost pictorialul din Playboy, practic biletul ei de intrare în showbizz. Frumușică și cu tupeu, Gina a reușit să-și croiască un drum lin prin mondenul miritic. Sigur, a fost susținută și de iubirile ei, toți bărbați potenți financiar sau băieți cunoscuți.

Primul iubit celebru al blondei a fost Codin Maticiuc, practic cu el a începutul totul în 2005. După 9 luni de relație, blonda lui Smiley a poposit în brațele afaceristului libanez, Nicola. El a fost genul acela de iubit valabil în orice sezon. Problemele pe care le avea Nicola cu drogurile și cu legea au forțat-o pe Gina să dea bir cu fugiți de mai multe ori și tot de atâtea ori, pentru o vreme, s-a întors. În pauzele episodice ale relației cu Nicola, Gina s-a mai iubit cu Bogdan Ivanov, Ciprian Marica, Mihai Răduț.

În 2013 îi spune ADIO lui Nicola și se combină cu Alin Cocoș, predecesorul lui Smiley. În vara anului 2017, Gina Pistol îl cucerește pe cel mai romantic artist din România alături de care-și trăiește și astăzi frumos și decent povestea de dragoste.

Gina Pistol: „Oamenii m-au catalogat ca fiind un om ghinionist în iubire, dar eu pot spune că sunt un om liber”

„Un om care atunci când a văzut că nu se simte bine în relația în care este a pus stop, chiar dacă au trecut câțiva ani. Eu nu mă complac. Dacă ceva nu este pe sufletul meu și mă dezechilibrează ca om, nu mai pot să stau. Mai bine sunt prietenă cu omul respectiv decât să stau de dragul de a sta pentru că dă bine pentru ceilalți. Nu am fost niciodată omul care să se fi visat mireasă, cu casa plină de copii, adică nu sunt genul acela. Dacă e să se întâmple, primesc cu brațele deschise. Dar nu am simțit.”, s spus prezentatoarea Asia Express citată de Cancan.

Laura Cosoi și Gina Pistol, marile iubiri ale lui Smiley! Cât de mult seamănă cele două vedete

Publicat: 15 May. 2020, 08:47 Vedete
Pe aceeași temă