Sunt de trei ani împreună, dar Smiley refuză să se mute cu Gina Pistol! Care este motivul

Publicat: 02 Jul. 2020, 08:35 Vedete

Acum toată lumea știe că Gina Pistol este iubita lui Smiley de mai bine de trei ani de zile, iar dragoste dintre ei este foarte mare! Recent, însă, Gina Pistol a fost observată într-o ținută sexy în timp ce făcea ”slalom” între…locuințe! Semn că artistul nu e pregătit pentru a locui definitiv cu ea. 

Gina Pistol și Smiley trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă. El spune că e femeia ideală pentru el, iar ea este toată un zâmbet atunci când e în preajma artistului. Dar ce să ne facem când Gina face ”slalom” între casa lui Andrei, din Cernica, și a ei, din Pipera?

Cancan.ro a făcut publice imaginile în timp ce Gina Pistol mergea de la o locuință la alta. Prezentatoarea de la ”Chefi la Cuțite” a fost surprinsă îmbrăcată într-un halat negru, sexy, dar și cu un rucsac colorat. În drum spre casă, Gina s-a oprit și la un supermarket pentru mici cumpărături.

”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol pentru Cancan.

Ce nume are în buletin Gina Pistol

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1981, la Roșiorii de Vede. Numele său real nu este însă Gina, așa cum a devenit cunoscută publicului din România. În buletin, vedeta se numește Georgeta Pistol. Acum este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi din țară, însă drumul spre celebritate nu a fost ușor pentru frumoasa blondă. Aceasta a terminat Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede și după aceea a urmat cursurile Facultății de Transporturi. Înainte de a ajunge model și de a începe munca în televiziune, Gina a lucrat ca vânzătoare la un chioșc în orașul natal.

 

Publicat: 02 Jul. 2020, 08:35 Vedete
Pe aceeași temă