Surpriză mare la ”Chefi la Cuțite”! Cine va apărea în show-ul culinar

Publicat: 31 Aug. 2020, 15:25 Vedete

Începând cu luni, 7 septembrie, un nou sezon ”Chefi la Cuțite” este pe cale să pornească, iar de data aceasta noi vedete vor păși pragul celui mai greu show culinar din România.

Showul culinar își redeschide porțile cu un sezon nou cu noi vedete pe scena bucătăriei. Astfel că Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să guste bunătățile făcute de concurenți.

Când începe noul sezon ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1

Sezonul acesta, începând cu 7 septembrie, vor veni pentru a primi cele ”trei cuțite” și Ruxi Opulenta, cunoscută în mediul on-line pentru parodiile savuroase în ceea ce privește un stil de viață plin de fast, Gina Felea, Bella Santiago, George Soare, Sali Levent, dar și Cătălin Cazacu, arată Libertatea.

Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7

Precedentul sezon din Chefi la cuțite a fost câștigat de Alexandru Comerzan. În vârstă de 31 de ani, acesta a intrat în posesia premiului de 30.000 de euro. Comerzan a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și s-a duelat în marea finală cu Bobby Săvoiu și Alex Popa, doi concurenți pregătiți de Sorin Bontea.

Câștigătorul show-ului culinar este bucătar și s-a născut în Chișinău. La doar 15 ani a plecat împreună cu familia în Italia și marea lui dorință a fost să devină un bucătar renumit. În ciuda faptului că tatăl său nu a vrut să-l lase să prcatice aceast meserie, Alex a urmat o școală profesională de bucătari și a început de jos. La început, se ocupa în bucătărie cu lucrurile minore: curăța legumele și le toca. După o perioadă, a devenit șef de bucătar, iar acum este bucătar la un restaurant de lux din Chișinău.

Emisiunea ”Chefi la cuțite” a fost difuzată prima dată în martie 2016 și a ajuns deja la al optulea sezon.

Publicat: 31 Aug. 2020, 15:25 Vedete
Pe aceeași temă