Câştigător Chefi la cuţite 2024. Cine va pleca acasă cu marele premiu! Surpriză pentru fanii Antenei 1

Publicat: 15 mai 2024, 15:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Câştigător Chefi la cuţite 2024. Cine va pleca acasă cu marele premiu! Surpriză pentru fanii Antenei 1

Câştigător Chefi la cuţite 2024. Finala show-ului culinar se apropie cu paşi repezi. Telespectatorii vor afla în această seară cine pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. 

După plecarea foştilor juraţi, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au preluat frâiele emisiunii de la Antena 1. Cei 4 bucătari au reuşit să ducă la bun sfârşit primul lor sezon, iar în această seară se va afla care dintre ei a ales concurentul câştigător.

Ultima ediție a show-ului culinar poate fi urmărită pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Câştigător Chefi la cuţite 2024

Antena 1 a pus şi în acest sezon 30.000 de euro, pentru cel care va reuși să câștige titlul de cel mai bun bucătar al show-ului culinar.

În spaţiul public deja circulă numele celui care va pleca acasă cu trofeul. Anunțul a fost făcut de Viperele Vesele pe pagina lor de Instagram, confirmând astfel că Mihai Dragomir, din echipa galbenă, sub îndrumarea lui Chef Alexander Sautner este câștigătorul sezonului 13 al emisiunii.

De asemenea, s-a aflat și numele celorlalți finaliști: Lăcrămioara Pintilie din echipa roz și Lucica Susanu din echipa verde.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Lăcrămioara Pintilie din echipa roz, echipa lui Chef Richard Abou Zaki, Mihai Dragomir din echipa galbena, echipa lui Chef Alexander Sautner și Lucica Susanu din echipa echipa verde, echipa lui Chef Orlando Zaharia, vor fi finaliștii sezonului 13 al emisiunii Chefi la Cuțite.

Mihai Dragomir va fi câștigătorul sezonului 13 al emisiunii!  Antena 1 ne iubește!”, au anunțat Viperele Vesele pe pagina de Instagram.

Câştigător Chefi la cuţite

Ce părere are Cătălin Scărlătescu despre juraţii de la Chefi la cuţite

Întrebat în cadrul unui interviu recent ce părere are despre cei care i-au înlocuit, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că sunt niște oameni profesioniști care au muncit din greu pentru a ajunge la performanţele de astăzi.

Bucătarul îi cunoaște foarte bine, ba chiar cu Orlando Zaharia e prieten de foarte mulți ani.

„Am o părere spectaculoasă. Cu Orlando sunt prieten de când eram mici, din tinerețe. Pe Ștefan l-am cunoscut la noi la emisiune și este un băiat superb, pe Abou Zaki la fel. Cu Alexandru mă știu de la mare, de ani de zile. Sunt niște oameni profesioniști, foarte mișto. Sunt colegi de-ai mei cu care mă întâlnesc de ani de zile. Nu sunt nișe necunoscuți, nu sunt născuți ieri. Sunt oameni care vin din industrie, care muncesc și care au dat rezultate. Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru. Altfel, nu ajungeau. Le urăm tot binele din lume”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 mai 2024, 15:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×