Stia ca are cancer in faza terminala, dar adevarul i-a socat pana si pe medici. Ce avea femeia in stomac

Publicat: 23 Jul. 2019, 11:02 Life

A nascut dupa ce medicii i-au spus ca este infertila si sufera si de cancer in faza terminala.

Femeia din imagini le-a oferit tuturor atat o puternica lectie de viata, cat si o surpriza de proportii. Ea stia ca are cancer in faza terminala, dar in realitate era doar insarcinata!

Mai mult, in trecut fusese anuntata ca nu va putea ramane vreodata gravida, deoarece suferea si de infertilitate. Helen Dixon are varsta de 35 de ani si i s-a spus ca mai are doar cateva luni de trait.

Stia ca are cancer in faza terminala

Stia ca are cancer in faza terminala

Femeia a suferit un real soc si a indurat sedintele de chimioterapie, in incercarea de a-si micsora tumora descoperita in organism. Medicii au anuntat-o ca are cancer cervical si urma sa moara daca nu apela la un tratament de specialitate.

Totodata, femeia a inceput sa caute o mama surogat, pentru ca spera ca se va face bine. A avut si ea parte de supriza vietii cand a descoperit ca este in realitate gravida. Helen mai are doua fiice, dintr-o relatie anterioara, pe Lucy si Hannah. Diagnosticata cu cancer in a saptea luna de sarcina

Totusi, aceasta si-a dorit si un copil alaturi de sotul ei actual, Paul. Femeia originara din orasul Leeds, in Anglia, a suferit un soc atunci cand a aflat ca a ramas insarcinata pe cai naturale. Ea a nascut printr-o cezariana de urgenta. Fiul ei Harvey George, a fost perfect sanatos la nastere, dar a fost tinut in spital 16 zile, pentru a fi monitorizat.

„Eram foarte speriata, entuziasmata si nervoasa in acelasi timp. M-am dus de urgenta la spital si am aflat ca aveam peste trei saptamani si jumatate de sarcina. Am sperat sa fie un baietel, iar el ne-a facut familia completa. Este mocul nostru miracol”, a povestit tanara. Sarcina confundata cu cancerul!

Din pacate, insa, Helen ar putea sa aiba din nou de a face cu cancerul, pentru ca maladia ar putea recidiva in cazul ei. Medicii se asteapta ca simptomele sa revina si Helen sa fie diagnosticata iarasi cu cancer cervical. Femeia a inceput sa se simta rau in anul 2015 si a mers sa isi faca analizele. I s-a spus ca mai are doar cateva luni de trait si a incercat sa invinga maladia.

sursa: thesun.co.uk

Publicat: 23 Jul. 2019, 11:02 Life
Pe aceeași temă