O concurenta de la ‘Vocea’ a murit la 33 de ani. Miley Cyrus si Jennifer Hudson sunt socate VIDEO

Publicat: 04 mart. 2019, 11:42 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Vesti proaste in lumea mondena de peste oceane. O concurenta indragita in showbiz s-a stins din viata, la doar 33 de ani.

O concurenta de la ‘Vocea’ a murit la 33 de ani. Miley Cyrus si Jennifer Hudson sunt socate. Janice Freeman a concurat in sezonul 13 al emisiunii prezentate de NBC, in 2017. Tanara s-a stins din viata sambata. Vestea tragica a fost facuta publica de managerul tinerei cantarete.

O concurenta de la ‘Vocea’ a murit la 33 de ani

  • „Ne pare rau sa va anuntam ca Janice Freeman a incetat din viata. A suferit o forma grava de pneumonie si a avut un cheag de sange ce a calatorit spre inima ei.
  • Tragedia a avut loc acasa, sotul ei i-a acordat primul ajutor pana cand ambulanta a ajuns la ea. Din nefericire, s-a stins din viata la spital, dupa cateva ore”, a marturisit managerul lui Janice Freeman.

Cine era Janice Freeman


Cantareata a participat in 2017 la The Voice. A reusit sa le impresioneze profund pe Miley Cyrus si Jennifer Hudson. A interpretat piesa celor de la Imagine Dragons’, „Radioactive”. Tanara a facut parte din echipa lui Miley Cyrus.

Janice Freeman a fost indragita de public datorita povestii vietii sale. A supravietuit cancerului cervical si a trait toata viata cu lupus, o boala autoimuna. Cu toate ca a avut numeroase obstacole in viata, Janice Freeman a cantat cat a putut. Pana in ultimele zile de viata, informeaza eu.usatoday.com.

Publicat: 04 mart. 2019, 11:42 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă