Steven Adler s-a înjunghiat în abdomen. De ce a recurs la acest gest fostul toboșar al trupei Guns N’ Roses

Publicat: 28 Jun. 2019, 10:03 Vedete

Muzicianul american Steven Adler a fost spitalizat de urgență, potrivit tmz.com.

Steven Adler s-a înjunghiat în abdomen. Surse din poliție au declarat pentru platforma de știri mondene TMZ că o persoană a sunat la serviciile de urgență joi noapte, în jurul orei locale 6.30, pentru a cere ajutorul în cazul unui bărbat care s-a înjunghiat singur.

Polițiștii și angajații de la serviciile de urgență care au mers la adresa de la care s-a făcut apelul telefonic au descoperit că persoana rănită era Steven Adler.

Steven Adler s-a înjunghiat în abdomen

Steven Adler s-a înjunghiat în abdomen

Acesta a fost transportat la spital, iar medicii spun că rana nu este una letală. Nu există suspiciuni că ar fi fost vreo altă persoană implicată în incident.

Steven Adler a făcut publică dependența sa de droguri, de mai multe decade. De altfel, a fost dat afară din trupa Guns N’ Roses din cauza acestei probleme, în 1990, dar a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame odată cu ceilalți membri ai grupului, în 2012.

Totodată, acesta a apărut în mai multe emisiuni de televiziune despre dependența de droguri, precum „Celebrity Rehab with Dr. Drew” și „Sober House”.

Pe numele real Michael Coletti, Steven Adler are 54 de ani și a devenit celebru ca toboșar și compozitor al trupei hard rock Guns N’ Roses, cu care a cântat din 1985 până în 1990.

Publicat: 28 Jun. 2019, 10:03 Vedete
Pe aceeași temă