Statea linistita in masina cand un tip i-a cerut numarul de telefon. Ce s-a intamplat imediat dupa ce l-a refuzat e horror. Barbatul a inceput sa… VIDEO socant

Publicat: 14 aug. 2018, 10:54 Autor: madalina m. Life

Tanara a refuzat sa isi dea numarul de telefon, atunci cand un strain a abordat-o din senin.

Bailey Cantrell statea in masina ei, iar in acele momente se afla intr-o benzinarie in apropiere de orasul american Nashville. A fost luata prin surprindere de un barbat care ii cerea in mod insistent numarul de telefon.

Orice ar fi incercat mai apoi sa ii spuna barbatului pe care tocmai il refuzase, acesta parca a luat-o razna si n-a mai vrut sa o asculte. La scurt timp el a actionat in mod violent, spre spaima tinerei care nu intelegea ce se intampla.

numarul de telefon

Bailey Cantrell a avut parte de socul vietii ei, dupa ce un tip i-a cerut numarul de telefon. Cel mai probabil tanara ii picase cu tronc, dar ea n-a avut aceleasi sentimente pentru acel necunoscut si a incercat sa fie cat mai politicoasa.

Desi nu l-a insultat in vreun fel pe barbat si doar voia sa fie lasata in pace, a trecut prin momente dramatice, la scurt timp. S-ar parea ca el n-a putut sa accepte un refuz, asa ca s-a razbunat pe tanara, chiar in benzinarie.

Totul a fost surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate in acea statie de petrol. Angajatii au vazut si ei ce incepe sa faca barbatul, in doar cateva secunde de la refuzul categoric din partea tinerei.

Chiar tanara originara din Tennessee, in Statele Unite, a fost cea care a facut publica inregistrarea cu momentul in care a refuzat sa isi dea numarul de telefon unui strain. Barbatul s-a apropiat de masina ei si a devenit foarte recalcitrant.

Bailey Cantrell i-a spus acestuia un „nu” hotarat, de mai multe ori, iar cand a vazut ca nu e lasata in pace i-a marturisit strainului ca are alte orientari sexuale si nu e interesata de vreo posibila idila cu el. Atunci acesta a inceput sa ii loveasca cu putere parbrizul masinii, pana cand s-a facut tandari.

Inainte sa porneasca motorul si sa incerce sa scape, strainul a sarit pe capota masinii si a inceput sa faca sarituri, ca sa ii distruga autoturismul. Bailey Cantrell a marturisit ca in clipa in care a fugit din benzinarie, avea bucati de sticla in ochi si nu vedea pe unde merge.

(sursa: unilad.co.uk)

Publicat: 14 aug. 2018, 10:54 Autor: madalina m. Life
Tags:
Pe aceeași temă