Spitalul pentru copii in care pacientii merg in sala de operatie cu masini electrice de jucarie si se distreaza de minune! VIDEO

Publicat: 08 Apr. 2019, 12:58 Parenting

In spitalele din Romania nu sunt nici macar medicamente sau conditii minime pentru ca pacientii copii sa fie ingrijiti in siguranta.

Spitalul pentru copii in care pacientii merg in operatie cu masini electrice de jucarie!

Una dintre masini a fost cumparata de spital iar cea de-a doua a fost donata de parintii unui fost pacient. Acum atmosfera in spital este una mult mai destinsa iar copilasii care vin sa sufere interventii chirurgicale sunt mult mai veseli si binedispusi.

Pe pagina de Facebook a spitalului una dintre asistente a postat un filmulet cu o fetita conducand masina roz si imaginile au devenit imediat virale.

Din ce in ce mai multi parinti comentau la imagini ca si-ar dori ca sa existe astfel de „distractii” pentru copii in mai multe spitale din lume si ca ar inseamna enorm pentru micutii pacienti. Grija pe care medicii le-o arata micutilor in ceea ce priveste sanatatea lor este foarte importanta dar la fel de important este ca ei sa se simta bine si in afara salii de operatie si sa fie cat mai bine-dispusi.

« Pagina anterioară

Publicat: 08 Apr. 2019, 12:58 Parenting
Pe aceeași temă