Sotul Andreei Banica este un adevarat magnat imobiliar. Detine peste 100 de apartamente si nu se opreste aici

Publicat: 14 iul. 2019, 12:56 Autor: Simona Vedete

Andreea Banica si sotul ei nu o duc deloc rau, incasand sume frumusele luna de luna.

Sotul Andreei Banica este un adevarat magnat imobiliar. Andreea Banica a strans o avere frumusica din muzica, insa nici nu se compara cu banii castigati de sotul ei din imobiliare.

Lucian a simtit momentul si a ivnestit in afaceri imobiliare, iesind doar in castig. Este printre primii impresari si agenti de concerte din Romania postdecembrista, dar si unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din judetul Ilfov.

Sotul Andreei Banica este un adevarat magnat imobiliar

Sotul Andreei Banica este un adevarat magnat imobiliar

Lucian Mitrea a construit aproximativ 100 de apartamente la granita dintre orasul Pantelimon si comuna Cernica, dovedind ca se pricepe extrem de bine si in acest domeniu.

Andreea Banica a trecut printr-un calvar: „S-a aruncat in piscina si a iesit cu sange pe fata”

Nici nu incape indoiala ca afacerile imobiliare aduc un pofit mult mai mare decat muzica, chiar daca si din industria muzicala castiga sume destul de mari.

Chiar daca multi ani s-a ocupat de concertele si evenimentele sotiei sale, acum a ales sa faca un pas inapoi si sa se axeze strict pe domeniul imobiliar, fiindca ii ocupa mult prea mult timp.

Andreea si Lucian sunt casatoriti de 11 ani si formeaza un cuplu de 25 de ani, iar in tot acest timp au reusit sa adune in portofoliu multe proprietati in Eforie Sud, de unde sunt amandoi, dar si doua apartamente in Bucuresti. Insa locuiesc intr-o vila din aceeasi zona unde Lucian a ridicat ansamblul de blocuri.

Publicat: 14 iul. 2019, 12:56 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă