Andreea Banica a trecut printr-un calvar: „S-a aruncat in piscina si a iesit cu sange pe fata”

Publicat: 31 mai 2019, 17:17 Autor: Simona Vedete

Cantareata este mama a doi copii iar acest rol vine cu multe 'provocari' la pachet.

Andreea Banica a trecut printr-un calvar. In timp ce era insarcinata cu Noah, baietelul ei care in prezent are doi ani si jumatate, Andreea a trait clipe de groaze din cauza fiicei sale.

Andreea, sotul sau si Sofia se aflau in vacanta, pe malul marii, cand deodata fiica sa a iesit din piscina taiata pe fata si cu mult sange.

Andreea Banica a trecut printr-un calvar

Andreea Banica, batuta in copilarie. Vedeta a marturisit prin ce a trecut

„Sofia s-a aruncat în piscină și a ieșit cu sânge pe față și tăiată. Eram la mare, ea făcea niște lucruri pe care le făcea de sute de ori, le-a făcut în compania noastră, sub atenția noastră de o grămadă de ori, dar în momentul acela a vrut să îmi demonstreze ceva, dar s-a zgâriat, s-a tăiat, are un semn de atunci .

Eu eram însărcinată, am lăsat tot acolo și am plecat doar cu copilul. Am apucat un prosop, eu eram în costum de baie, Lucian în slip și așa am ajuns la spital în Constanța. Se uitau oamenii la noi ca la…

Iar copilul meu era plin de sânge. A fost cumplit. Nu a fost foarte grav, dar sperietura noastră a fost foarte mare, nu știam unde s-a lovit, cum a dat cu capul” a spus aceasta pentru Libertatea.

Publicat: 31 mai 2019, 17:17 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă