Sotul a dus-o in padure si i-a retezat mana cu un topor! Credea ca va ramane mutilata pe viata, dar dupa ce a trecut prin clipe horror, femeia a primit un cadou incredibil

Publicat: 23 Mar. 2018, 14:04 Life

O tanara a trecut prin clipe de groaza dupa ce sotul i-a retezat mana cu un topor.

Sotul a dus-o in padure si i-a retezat mana cu un topor
Margarita Grachyova a mers recent pana in Germania pentru a se intalni cu cativa specialisti. Femeia a primit un cadou incredibil, dupa ce mana i-a fost retezata. Mai mult, membrul sau i-a fost inlocuit cu unul nou, robotizat.

Desi ar fi sperat ca medicii sa ii poata reconstrui mana, pentru ca imediat ce a ajuns la spital, tanara a fost bagata direct in sala de operatie, din pacate acestia nu au putut face mai nimic. Initial cadrele medicale i-au spus femeii ca isi va putea folosi din nou mana la o capacitate de 70%.

Imediat dupa operatie aceasta a aflat ca mana sa stanga nu va mai fi niciodata la fel. Asta deoarece Margarita Grachyova avea si opt oase zdrobite. Acum femeia a luat viata de la capat, pentru ca sotul ei a fost arestat in urma acuzatiilor severe de violenta domestica si invata din nou cum sa isi foloseasca membrul superior.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 23 Mar. 2018, 14:04 Life
Pe aceeași temă