Cu cine a plecat Liviu Guță în vacanța din Grecia! Artistul a pus ochii pe un fotomodel

Publicat: 30 aug. 2021, 10:27 Autor: Dora Bazavan Vedete

Artistul a ales o vacanță în Santorini, acolo unde stă toată ziua la piscină și admiră peisajul feeric. Mai mult decât atât, Liviu Guță și a dorit să plece singur, fără vreo iubită, pentru a-și pune ordine în gânduri. Se pare că norocul i-a surâs și a pus ochii pe vecina lui din Santorini, un fotomodel cu forme apetisante. Dacă își va schimba sau nu artistul statusul după această vacanță în Grecia, rămâne de văzut.

“Am plecat singur în vacanță! Nu am vrut să mă complic ci să mă relaxez puțin după o perioadă agitată din viața mea! Dacă mă întorc în doi înseamnă că mi-a priit escapada asta în Santorini. Am descoperit că am o vecină fotomodel pe care m-am gândit să o invit la cină! Să vedem ce o să iasă, vă țin la curent”, ne-a spus artistul.

Nu se grăbește să-și facă o nouă relație

Liviu Guță a suferit mult din dragoste și nu se grăbește să își refacă viață acum. Într-un interviu recent pentru Ciao.ro, artistul ne-a declarat că deocamdată nu are nevoie de nimeni în viața lui.

“Ce să îmi doresc? Acum momentan sunt singur, stau singur, îmi văd de carieră și de copii. Momentan nu mai am nevoie de  absolut nimeni. Ce femeie ar putea să mă facă fericit? O femeie care iubește măcar 1% ca mine. Adică, când pune suflet să fie o femeie corectă în viață, nu femei false, pentru că sunt sătul de femei false!”, a spus Liviu Guță  exclusiv pentru Ciao.ro.

 

Publicat: 30 aug. 2021, 10:27 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă