Sinéad O’Connor s-a convertit la islam. Decizia ei e radicala!

Publicat: 26 oct. 2018, 13:51 Autor: D. C. Vedete

Cântăreaţa irlandeză Sinéad O'Connor a anunţat că s-a convertit la islam şi şi-a schimbat numele în Shuhada, potrivit BBC.

Sinéad O’Connor s-a convertit la islam! Într-un mesaj publicat pe Twitter, ea a mulţumit musulmanilor pentru sprijinul acordat. Decizia a fost „concluzia naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent”, a spus ea, şi a încărcat un videoclip în care cântă adhanul – chemarea la rugăciune.

Joi, imamul irlandez Shaykh Dr Umar al-Qadri a publicat o înregistrare video în care cântăreaţa depune jurământul de credinţă islamic.

Sinéad O’Connor s-a convertit la islam

Nu este prima dată când cântăreaţa, care anul trecut şi-a schimbat, legal, numele în Magda Davitt, vorbeşte public despre religie. În 1992, ea a stârnit controverse după ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul II în direct la un post de televiziune american.

Şapte ani mai târziu, a fost făcută preot al unei biserici independente din Lourdes. Biserica Catolică, care nu permite femeilor să devină preoţi, nu a recunoscut ceremonia.

Sinead O’Connor a fost abuzata psihic si sexual de mama sa

Sinead O'Connor, suicigasaSinead O’Connor nu s-a simtit prea bine din punct de vedere emotional in ultima perioada. Vedeta a marturisit chiar ca a avut numeroase tentative de sinucidere. Intr-un interviu emotionant despre starea sa psihica si despre experienta abuzului, cantareata a facut marturisiri cutremuratoare.

Se pare ca Marie O’Connor, mama lui Sinead care a murit cand aceasta avea doar 19 ani, intr-un accident de masina, o abuza. Au fost ani in sir de abuzuri psihice si sexuale: „Avea o camera de tortura. Era o persoana careia ii facea placere sa te raneasca”, a marturisit cu lacrimi in ochi vedeta.

Sinead O’Connor, suicigasa – mesajul postat

Sinead O'Connor, suicigasaArtista s-a inregistrat in timpul unei crize periculoase. Aceasta a marturisit ca se gandeste iar la moarte. Sinead O’Connor este singura si cel mai bun prieten al ei este psihiatrul care incearca sa o faca bine.

Din cauza depresiei sale, cantareata irlandeza de 50 de ani se gandeste sa isi ia viata. Aceasta le-a vorbit fanilor despre disperarea si singuratatea prin care trece. Aceasta sufera de trei boli mintale. Afla mesajul postat de vedeta, doar aici!

Publicat: 26 oct. 2018, 13:51 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×