VIDEO! Andreea Balan, primele declaratii despre a doua sarcina: „Fac cezariana pentru ca sunt comoda!” Ce sex se pare ca va avea copilul!

Publicat: 26 Oct. 2018, 11:51 News 3

Andreea Balan a anuntat ca este gravida si a facut un pictorial cu burtica ei iar acum a oferit in premiera o serie de detalii despre sarcina.

Andreea Balan despre a doua sarcina: „Fac cezariana pentru ca sunt comoda!” Andreea Balan a fost invitata la Extra Night Show, acolo unde a vorbit despre noua ei sarcina si despre experienta de mamica pe care o are cu actuala ei fetita.

Dan Capatos a fost interesat sa afle cum se simte Andreea si mai ales ce sex isi doreste sa aiba urmatorul copil. Asa cum era de asteptat, Andreea s-a rezumat la a spune ca isi doreste sa fie sanatos, dar gazdele emisiunii au vrut sa-i faca o surpriza cu „testul verighetei” si se pare ca va avea tot o fetita. Andreea Balan le-a povestit oamenilor si despre cum isi va planui cariera inainte de nastere si imediat dupa, iar Capatos a cam ramas surprins sa vada ca ea nu-si va lua decat 3 luni de pauza de la concerte si activitatile ei artistice.

„Am pastrat caruciorul pentru ca de la inceput am stiut ca o sa mai facem un bebe. Copiii cresc atat de repede incat daca le cumperi tot timpul lucruri noi, arunci banii pe fereastra. Rochiile pe care le-am pastrat nu au fost purtate, nu a avut cand sa le poarte.” a inceput Andreea sa povesteasca

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Oct. 2018, 11:51 News 3
Pe aceeași temă