Simona Trașcă intervine în scandalul Cruduța – iubitul croat! ”Când iubești un bărbat, chiar dacă te agresează, nu depui plângere!”

Publicat: 12 Feb. 2020, 11:42 Vedete

Una dintre prietenele Danielei Crudu șochează cu o declarație pe care o face pe marginea acestui subiect extrem de delicat. Blonda este de părere că o femeie agresată de iubit ar trebui să treacă cu vederea un astfel de incident. 

Reacția a fost cât se poate de vehementă, scurtă și la obiect. Simona Trașcă susține că dacă o femeie iubește cu adevărat un bărbat, va trece peste ”tratamentele” pe care i se aplică și nu îi va face plângere la poliție. Mai mult decât atât, cel mai bun lucru ar fi să îl părăsească, după aceea.

”Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a declarat Simona Traşcă, scrie Cancan.

Bianca Drăgușanu, reacție la bătaia încasată de Cruduța

Bianca Drăgușanu a transmis și un mesaj pentru Daniela Crudu. Vedeta este alături de brunetă, orice ar fi.

”Sunt alături de ea, indiferent de ce urmează. Nu pot să comentez acest caz delicat. Nu am păreri decât despre viața mea, lucru care ar trebui să se întâmple la modul general. Să nu-și mai dea nimeni cu părerea. O iubesc și îi sunt alături. Daniela o să treacă și peste asta. N-am vorbit zilele acestea cu ea. Sigur o stresează toată lumea”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Publicat: 12 Feb. 2020, 11:42 Vedete
Pe aceeași temă