Bianca Drăgușanu, reacție la bătaia încasată de Cruduța: ”Daniela o să treacă și peste asta”

Publicat: 12 Feb. 2020, 09:52 Vedete

Bianca Drăgușanu a intervenit în scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul ei croat. Blondina o susține pe vedetă.

În cursul zilei de duminică, ”iadul” pentru Daniela Crudu s-a dezlănțuit. A fost bătută și dată afară din casă, desculță, de către iubitul croat. Daniela Crudu a sunat imediat la 112, la 05:30 dimineața. A fost transportată la spital.

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj pentru Daniela Crudu. Vedeta este alături de brunetă, orice ar fi.

”Sunt alături de ea, indiferent de ce urmează. Nu pot să comentez acest caz delicat. Nu am păreri decât despre viața mea, lucru care ar trebui să se întâmple la modul general. Să nu-și mai dea nimeni cu părerea. O iubesc și îi sunt alături. Daniela o să treacă și peste asta. N-am vorbit zilele acestea cu ea. Sigur o stresează toată lumea”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Cancan.

Daniela Crudu, primele declarații după ce a fost bătută de iubit

Daniela Crudu a fost la un pas de moarte, după ce a primit o bătaie cruntă de la iubtul său. După acest incident şocant bruneta s-a izolat, şi-a închis telefoanele şi reţelele de socializare. Fostul său coleg Dan Capatos a reuşit însă să discute cu Daniela, iar aceasta a făcut câteva declaraţii incredibile.

Dan Capatos a dezvăluit, la XNS, faptul că lucrurile sunt destul de grave pentru brunetă. Daniela Crudu a mărturisit că este atât de umflată, încât nici măcar nu poate să își deschidă ochii. Mai mult, a mai povestit Daniela, decizia de a sări din maşină a fost una foarte bună, pentru că în acest fel a reuşit să îşi salveze viaţa.

Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”i-a spus Cruduța lui Dan Capatos.

Publicat: 12 Feb. 2020, 09:52 Vedete
Pe aceeași temă