Simona Pătruleasa întreține atomsfera în famile printre cărți

Publicat: 28 Dec. 2016, 15:51 Vedete
Simona Pătruleasa întreține atomsfera în famile printre cărți

Simona Pătruleasa (42 ani), prezentatoare a știrilor Kanal D, și-a făcut un bun obicei de a ieși la plimbare, la mall, împreună cu soțul ei, Sabin Ivanof, și cu fetița lor, Ingrid (5 ani). Ieșirile acestea în oraș, în magica formulă trei, fac bine la tonus și la întreținerea unei bune atmosfere în familie.

Cei trei au intrat în mai multe magazine, inclusiv într-un magazin cu cărți, unde Simona a preferat să se așeze puțin și să răsfoiască o carte, în timp ce Sabin își trecea privirea peste tot felul de titluri, la fel și Ingrid, pentru care exista o bogată ofertă de cărți pentru copii. Librăriile, spre deosebire de alte magazine, au o magie aparte.

Cărțile sunt o tip aparte de hrană, ajutându-i pe oameni să crească înăuntru, deschizîndu-le noi și noi orizonturi și tot felul de porți către alte lumi. Este foarte bine că Simona și Sabin au dus-o pe Ingrid la librărie, copiii trebuie învățați de mici să se joace cu cărțile și să se împrietenească cu ele.

Simona și Sabin sunt căsătoriți de mai bine de opt ani, iar căsnicia lor a căpătat sens atunci când în viața lor a apărut Ingrid. Amândoi și-ar mai dori încă un copil, dar, deocamdată, o a doua eventuală minune din viața lor se lasă așteptată.

Publicat: 28 Dec. 2016, 15:51 Vedete
Pe aceeași temă