Lavinia Pârva se joacă de-a v-ați ascunselea cu kilogramele în plus

Publicat: 27 dec. 2016, 15:43 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Lavinia Pârva se joacă de-a v-ați ascunselea cu kilogramele în plus

Lavinia Pârva (32 ani), iubita celebrului Ștefan Bănică Junior (49), merge la un atelier de croitorie cu o sacoșă mare, roz, în mâna dreaptă, și cu o alta agățată pe antebrațul stâng. Lavinia este și o mare amatoare de parfumuri pe care și le poate cumpăra de pa PARFUMERIA.RO, site-ul numărul 1 de shopping al vedetelor.

Lavinia, după cum se poate observa, a slăbit mult în ultima vreme și a ajuns să arate din nou foarte bine. Ea este o specialistă a trecerilor de la o siluetă ușor expandată la una cât se poate de fit. În lunile din urmă, ea a mers des la sală, și-a pus corpul la treabă, iar rezultatele, iată, se văd. În luna august a acestui an, de exemplu, Ciao! a fotografiat-o în timp ce se plimba pe stradă împreună cu o prietenă, și era cât se poate de evident că Lavinia cam luase în greutate, de aceea și alesese să poarte niște pantaloni largi și o bluză închisă la culoare.

La nici o lună distanță de la acest episod, Lavinia a fost fotografiată mergând la sală, semn că s-a hotărât că e cazul să pună piciorul în prag. De altfel, ea s-a mai aflat în situația de a fi criticată pentru că și-a lăsat corpul pradă kilogramelor în plus, și imediat a reacționat. La începutul anului 2015, ea reușise să slăbească vreo zece kilograme, exact kilogramele în plus pe care le pusese pe ea în 2014 și pentru care fusese atenționată inclusiv în revista noastră. Iată, deci, că existe și critici constructive.

Publicat: 27 dec. 2016, 15:43 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă