Cristina Spătar încearcă să fie fericită cu antrenorul ei. Totul despre povestea lui cu Jeni Vadim

Publicat: 26 dec. 2016, 15:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Cristina Spătar încearcă să fie fericită cu antrenorul ei. Totul despre povestea lui cu Jeni Vadim

În ediția trecută a revistei Ciao! au apărut imagini în exclusivitate în care Cristina se afla în mașina personală împreună cu Tibi Vărzaru, deja fostul iubit al lui Jeni Vadim, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor. Și nu doar erau în mașină ci se și sărutau. Tibi și Jeni au fost împreună timp de patru ani, și pe unul dintre degetele ei răsărise la un momend dat un inel, aparent de logodnă. Despre Tibi, Cristina spunea în urmă cu ceva timp că este antrenorul ei personal, un antrenor care, treptat-treptat, s-a metamorfozat în iubitul ei personal.

După apariția acestui material, care a dezvaluit practic relația dintre Cristina Spătar și antrenor, reacțiile n-au întârziat să apară. Jeni i-a spus „Adio!“ fostului ei iubit, precizând că ea și Tibi erau despărțiți de la începutul lunii septembrie a acestui an și că el a tot a încercat, în septembrie și octombrie, să se împace cu ea. Poate că i-a oferit și cadouri, parfumuri sau cosmetice de pe PARFUMERIA.RO, site-ul numărul 1 de shopping al vedetelor.

Cristina știe însă o altă versiune, anume că Tibi și Jeni ar fi fost despărțiți încă din luna mai a acestui an, spunând despre Jeni că este o mincinoasă. „O să mă mai vedeţi în compania acelui băiat, deoarece avem o afacere împreună. Este şi un prieten bun, întotdeauna m-a susţinut. La început mi-a fost doar antrenor personal. Ştiu că din luna mai este singur, în rest, sunt comentarii, mari minciuni. Este o mincinoasă. Încerc să fiu fericită“, a declarat Cristina.

Cristina Spătar (44 ani) se află în aceste fotografii împreună cu cei doi copii ai ei, Albert (6 ani) și Aida (4), al căror tată este fostul soț al cântăreței. Cristina și copiii au fost la mall, și în poze îi vedem în timp ce se urcă în mașină pentru a pleca acasă.

Jeni Vadim și-a declarat dezamăgirea că fostul ei iubit s-a cuplat cu o femeie care i-ar putea fi mamă: „În primul rând, vreau să fiu scoasă din această ecuaţie pentru că e ruşinos şi penibil să vorbesc despre relaţia unui puşti de 22 de ani şi a unei femei care i-ar putea fi mamă. Vreau ca numele de Vadim Tudor să nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru că nu mă reprezintă şi am destule probleme de care să-mi fac griji ca să mă împiedic de ceva atât de minuscul. Vreau să precizez şi să demontez declaraţia lui cu privire la faptul că noi suntem despărţiţi din luna mai. Noi doi suntem despărţiţi din luna septembrie, eu am pus punct relaţiei, dar, în tot acest timp în care el îşi construia relaţia cu această femeie, noi doi ne-am mai văzut, ba chiar a încercat să se împace cu mine“.

Cristina este fericită în primul rând pentru că a depășit pasa neagră prin care a trecut înainte și după divorț. „Mă bucur enorm că am depăşit una dintre cele mai grele perioade din viaţa mea, iar Dumnezeu mi-a scos în cale oameni frumoşi şi buni la suflet de care eu mă bucur din plin, oameni care m-au ajutat să merg mai departe”, a declarat cântăreața, care a ținut să precizeze că ea nu caută un tată pentru copiii ei, căci fostul ei soț este un tată foarte bun.

„Tată la copii nu caut. Cred că la un moment dat ne vom separa de tot. O să discutăm. Pentru copii e bine, ei nu ştiu. E un tată foarte bun, implicat. Tatăl copiilor mei e unul singur. Am suferit enorm, am fost aproape de a-mi lua viaţa. Odată cu accidentul, Dumnezeu a vrut să-mi arate cât de mult greşesc gândindu-mă că aş putea trece într-o altă viaţă. Am vrut să iau pastile. Căsătoria cu mine nu l-a făcut fericit, probabil pentru el a fost o închisoare“, a spus cântăreața, care acum se concentrează să își vadă de viața ei, și cu atît mai bine dacă în viața ei a apărut un băiat care are jumătatea vârstei ei, dragostea n-are legătură cu vârsta, dragostea e între persoane, nu între acte de identitate și CNP-uri.

Publicat: 26 dec. 2016, 15:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă