Laura Cosoi a avut o relatie cu Matei Stratan, actualul iubit al Madalinei Ghenea

Publicat: 26 Dec. 2016, 15:19 Vedete
Laura Cosoi a avut o relatie cu Matei Stratan, actualul iubit al Madalinei Ghenea

Laura și Matei și-au început povestea de dragoste în 2004 când erau doi adolescenți. Pentru moment pentru fosta actriță din  ’’La Bloc” nu a contat  că Matei era cu 3 ani mai mic decât ea, însă în 2007 cei doi și-au spus adio, iar cea care a luat această decizie a fost chiar Laura care susținea că Matei era prea imatur.

Imediat după despărțire, Laura a început relația cu Smiley, însă când toți credeau că e timpul ca cei doi  să ajungă la altar s-au despărțit. Nici Matei nu a pierdut timpul și s-a iubit cu diverse domnișoare printre care Mădălina Dorobanțu, sau Andreea Joița de la Antena 1, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste ca în filme alături de Mădălina Ghenea.

Mai mult lucrurile par foarte serioase și asta pentru că Matei i-a oferit inelul de logodnă Mădălinei. Laura Cosoi și-a găsit și ea liniștea în brațele lui Cosmin Curticăpean, cel care în 2015, după 3 ani de relație i-a devenit soț. Cei doi se iubesc și se sprijină iar Laura este foarte fericită pentru alegerea făcută.

Publicat: 26 Dec. 2016, 15:19 Vedete
Pe aceeași temă