Ai divorțat pentru vecinul blindat, EBA? Mezina are o legătură veche cu un puști milionar

Publicat: 27 dec. 2016, 15:36 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Ai divorțat pentru vecinul blindat, EBA? Mezina are o legătură veche cu un puști milionar

Divorțul Elenei Băsescu (EBA) de Bogdan Ionescu (Sida), anunțat în exclusivitate de Ciao! a surprins și a creat o mare curiozitate: de ce au divorțat? Asta este întrebarea la care până azi nu a existat un răspuns clar, cu subiect și predicat. Se știe, mai ales cei care au trecut printr-un divorț, că doi oameni nu divorțează din senin. Întotdeauna, sau cel puțin în majoritatea cazurilor, a existat un el sau o ea. Evident pe un fond de neînțelegere, sau/și alte motive care variază de la cuplu la cuplu. Dar să-l lăsăm pe Dr. Cristian Andrei cu acestea și să trecem la subiect.

Comunicatele de Facebook la modul: “Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat”, așa cum EBA a postat imediat cum Ciao! a publicat exclusivitatea națională duce la concluzia clară că ceva este la mijloc. Să vedem ce.

Fumigenele lui EBA și cum a încercat să ÎL mascheze

Imediat după acest episod în presa de mic tiraj a apărut o informație, tot rostogolită, că EBA ar fi fost înșelată trei ani de Sida și că iată motivul secret al despărțirii. O fumigenă lansată de ea, o fumigenă tipică, astfel încât Sida să fie așa zisul vinovat pentru destrămarea familiei. Ea, săraca, o mamă excepțională, victimă a unui afemeiat. Bună și îngurgitabilă de publicul larg. Însă…

Primul lucru nu neapărat suspect însă care a dat de gândit este locația unde s-a mutat. Se știe animozitatea și chiar ura profundă a Ebei față de Elena Udrea. Public e numai miere, dar în spatele ușilor închise este ură mare. Și asta datorită relației forte apropiate între Elena Udrea și fostul Președinte Băsescu. Cum s-a despărțit, s-a mutat în același complex cu Udrea. Mai mult, chiar în bloc cu fostul iubit, Andrei Hrebenciuc. Nu vrem să mergem până acolo încât să o suspectăm că a ales special blocul unde stătea fostul ca să alimenteze într-o direcție inversă lucrurile, dar nu excludem. Poate fi o altă fumigenă. Are genetic flerul ăsta de la papa, expertul! Fără doar și poate. Mai ales că multe publicații, pe lângă subiect ca de obicei, au dat-o ca sigură: Eba se vede cu Hrebenciuc Jr. . Da, se văd poate pe casa scării. Poate și mai mult, dar nu este el Omul.

Vecinul lui EBA, devoratorul de neveste, țac-pac!

El este un puști cu mai mulți frați, cu un tată arhicunoscut în lumea de business fiind unul poate din cei mai bine văzuți milionari români, un om serios, care a creat un imperiu. Juniorul este deja cunoscut ca fiind un devorator de neveste. Dă mesaje femeilor căsătorite, le sună, având un atu important: îl ajută și înfățișarea, dar și atitudinea. Pare sfios, preocupat de muncă, un băiat serios, dar în realitate, nu că n-ar avea și calitățile de mai sus, este și un tăuraș pe codul nou, bine mascat. Intră ușor în anturaje cu neveste și cupluri, părând un sfios. După …țac-pac! Are noroc și de un frate mai mic care face numai scandaluri fiind internat efectiv în cluburile de noapte bucureștene, astfel încât e bine mascat și operează în liniște.

Cum par lucrurile că s-au petrecut și în acest caz. I-a scris demult înainte de divorț, mesaje explicite, nu comentarii meteorologice. Niște mesaje se pare că există, printr-o serie de conjuncturi, salvate într-un telefon. S-au văzut în multiple anturaje. Când se vedeau se pupau pe obraji. Lucru care părea oarecum ciudățel: un puști pupându-se cu o femeie căsătorită, cu care aparent n-are nici o treabă și cu care tot aparent se vede rar…

La mai puțin de treizeci de pași de blocul unde s-a mutat EBA stă el. Singur. CE potriveală: cum s-a mutata ea chiar acolo, lipit de el, la marele marcaj….El este cu o semi prietenă care ba e , ba nu e, mai mult nu e. Dar stă singur. EBA a fost văzută de multiple ori că intră în blocul lui.

Sunt elemente care pot fi întâmplătoare. Noi nu credem. Ceva este. Ea o joacă însă la milimetrie că nu e loc de greșeală: partida are toate condimentele – puiuț (cum se poartă mai nou la toate divorțatele de 35-40+) cam 8-10 ani mai mic, ce mai – o desfătare, bogățel doldora, necăsătorit. Vom reveni cu amănunte, cu toate că suntem convinși că ai noștri colegi de la cancan.ro, siteul nr. 1 din România, vor veni cu elemente în plus, așa cum fac de obicei.

Publicat: 27 dec. 2016, 15:36 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă