Simona Halep, prima declarație oficială după divorțul de Toni Iuruc: „Îmi spuneam că sunt o proastă”

Publicat: 13 oct. 2022, 10:54 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep a oferit prima declarație oficială după divorțul de Toni Iuruc. Sportiva a spus prin ce momente a trecut și cum se judeca prea aspru.

Simona Halep a a oferit câteva sfaturi urmăritorilor, pe care îi îndeamnă ca, indiferent de situație, să nu se judece niciodată singuri.

„Sfatul meu pentru toată lumea este: nu vă judecați singuri! Dacă vă judecați, nu veți putea da randament maxim. Îmi spuneam mie însămi că nu sunt destul de bună, că pot pierde ușor cu aceste fete dacă joc așa”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, prima declarație oficială după divorțul de Toni Iuruc

Mai mult, sportiva a spus și că era negativistă pe teren și, atunci când făcea greșeli ușoare, era extrem de dezamăgită.

„Credeam că joc prost și că nu contează dacă muncesc mult, pentru că tot nu voi obține ceea ce mi-am propus, adică titluri importante. Eram negativistă pe teren și îmi spuneam că sunt o proastă, atunci când făceam greșeli ușoare. Astfel de lucruri mă apăsau în acele momente. Așa că mi-am schimbat atitudinea. Și am devenit mult mai relaxată și mai tolerantă cu mine însămi”, a spus Simona Halep pentru platforma TopCourt.

Cine este, de fapt, bărbatul care o răsfață pe Simona Halep după divorț

Simona Halep a avut parte de mult răsfăț în acest weekend și a dezvăluit totul pe Instagram.

Fanii se întreabă acum dacă sportiva și-a refăcut viața după divorțul de Toni Iuruc. Nu se știe exact care este statulul ei relațional. Mai mult, Simona este numai un zâmbet, după ce și-a făcut cea de-a doua operație estetică.

Simona Halep, există viață după divorț

Fosta soție a lui Toni Iuruc a dezvăluit cine o răsfață după ce a semnat actele de divorț. Ea l-a etichetat într-o postare pe InstaStory pe Mitea Iulian, cunoscut tuturor din emisiunea Chefi la cuțite.

Pentru cei care nu știu, Iulian Mitea a făcut parte în 2017 din echipa mov condusă de chef Scărlătescu. Din aceeași echipă au mai făcut parte Angie Cobut, Iulian Mitea, Lorant Erdei, Dihn Thi Binh Minh, Andrei Luță, precum și Gianny Bănuță. Citește continuarea aici.

Publicat: 13 oct. 2022, 10:54 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă