Simona Gherghe, declarație neașteptată: ”Aștept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt”

Publicat: 08 Dec. 2020, 10:06 Vedete
Simona Gherghe, declarație neașteptată: ”Aștept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt”

Vedeta de televiziune, Simona Gherghe, este mamă a doi copii și consideră că imunizarea este extrem de importantă, jurnalista abia așteaptând vaccinul împotriva COVID-19.

În vara acestui an, Simona Gherghe a mers împreună cu familia pentru a se vaccina, desigur la recomandarea medicului de familie. Astfel, toți membrii au făcut vaccinul pneumococic: de la copii, până la bunici.

”Este (n.red. vaccinul) cel care care te ferește să faci pneumonii de alea urâte cu streptococ și așa mai departe. Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu Răzvan. Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de COVID-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem”, transmitea Simona Gherghe în urmă cu câteva luni.

De asemenea, în toamnă, familia prezentatoarei s-a vaccinat din nou, de îndată ce a apărut vaccinul e protejează împotriva gripei sezoniere.

Simona Gherghe vrea să-și facă vaccinul anti-COVID

În ceea ce privește controversatul vaccin anti-COVID care va ajunge probabil curând și în România, Simona Gherghe își menține poziția. Este pro-vaccinare, are încredere în noul vaccin și nu va ezita să și-l facă pentru a ne reîntoarce cât mai repede la viața normală, relatează Viva.

„Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aştept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere şi îl vom face şi pe cel împotriva COVID”, a subliniat Simona Gherghe.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 08 Dec. 2020, 10:06 Vedete
Pe aceeași temă