Ce soluție extremă a găsit Mihai Trăistariu ca să-și plătească factura uriașă de la gaze

Publicat: 27 ian. 2022, 16:38 Autor: Dora Bazavan Vedete

Factura de la gaze primită la începutul lunii ianuarie l-a făcut pe Mihai Trăistariu să-și pună mâinile în cap! Artistul încearcă să găsească soluțiile optime pentru supraviețuire și reducerea cheltuielilor!

Pentru că factura la gaze i-a venit acum, la începutul lui ianuarie, cea mai mare din istorie, adică nici mai mult nici mai puțin de 2.380, 97 lei, Mihai Trăistariu este speriat și a decis să recurgă la soluții care să nu-l mai bage la așa cheltuieli.

Prima reacție a fost să vorbesc cu profesorii școlii mele. Pentru că am 18 profesori, la  mine e o academie întreagă. Cu pictură, cu teatru, cu dans, cu instrumente, am chitară-vioară, canto, de toate. Și am vrut să  îi cert pe ei, că ei consumă! Dar mi-am dat seama că, totuși, uitându-mă la factura de anul trecut, care nu depășea 700 de lei la cel mai mare frig și la cel mai mare ger, mi-am dat seama că cei de la TV au dreptate. Așa, acasă mi-a venit mie 200-300 lei la apartamentul meu. Unde dădeam 100 de lei anul trecut. Dar ăla nu m-a îngrozit. Pe când aici e totul foarte mult și am început să fac economie.

Mihai Trăistariu: ”Am zis că-i dau în judecată”

Le-am zis profesorilor să țină caloriferele închise când pleacă. Dar când veneau era foarte frig și tot nu era eficient. Apoi am zis hai să mergem noaptea să oprim căldura, de la 8 seara până la 8 dimineața. Am oprit căldura, caloriferele se închid, centrala se închide și pornește iar dimineața, gândindu-mă  că reduc la jumate. Prima reacție a fost să caut repede soluții să înjumătățesc suma asta. Să nu fie așa de îngrozitoare. Ce să zic? Primul instinct a fost să sun la ei. Apoi am sunat și au zis că să vedem, să lămurim.

M-au direcționat la tot felul de telefoane. Mi s-a părut mult 400 de metri cubi. Imens! Foarte mult s-a consumat. Anul trecut nu treceam de 200, și consumul este dublu. Nu mai zic de preț, prețul care l-au triplat. Nu știu ce să zic! Am zis că îi dau în judecată pentru că am văzut și un interviu cu Monica Tatoiu care așa a zis. Și eu simt la fel!

Dacă nu acționăm noi și nu-i dăm in judecată o să-și bată joc. Asta-i groaza mea. Spaima mea cea mai mare e că asta-i școală de muzică iarnă. Dar am apartamentele de la malul mării care se închiriază către turiști. Și acolo turiștii când fac duș cu apă  caldă-fierbinte și sunt câte 4-5 într-o familie, vin și copii la mare… Acolo unde dădeam, tot așa, câte 100-200 de lei. Stau și mă gândesc dacă o să fie de 3-4 ori mai mult. Pentru că oamenii o să facă duș. Nu poți să-i oprești și o să se consume gaz. Deci nu o să mai pot să-mi duc niciun business din cauza gazului și a curentului. Pentru că se falimentează afacerile. Deci ăștia vor să ne ducă la faliment!”, a mărturisit, foarte supărat, Mihai Trăistariu pentru CIAO.RO.

De ce s-a facut blond

Mihai Trăistariu și-a schimbat look-ul la sfârșitul anului trecut, așa că acum este blond. Care a fost motivul pentru care artistul și-a dorit să își transforme imaginea, Mihai ne-a lămurit exact cum a stat treaba.

În decembrie, așa m-am trezit într-o dimineață că trebuie să mă vopsesc. Dar de fapt vroiam să mă fac brunet. Îmi apăruseră niște fire albe la perciuni și m-am dus la un salon, la un stilist pe care îl știu eu aici, e cunoscut la noi în Constanța. Și i-am zis: „Vreau să mă vopsesc, să nu se mai vadă firele albe!”. El a zis: „Păi, hai să te fac tot capul grizonat, că acum așa se poartă la bărbați. Eu i-am spus că mi-e teamă să nu par bătrân. Iar el, dimpotrivă, a zis că e o păcăleală, că nu pari.  Și adevărul e că nu. Și mi l-am făcut întâi grizonat și mi-a plăcut foarte mult, dat cu fixativ, cu ceară, ca să stea fain. 

Și acum s-a decolorat practic, pentru că trebuie să folosesc un șampon, dar nu l-am folosit. Și nu l-am folosit pe cel argintiu cu tentă mov. Am zis că e mai mult pentru fete. Mi s-a decolorat părul și a rămas mai blond. Este acum între grizonat și blond și îmi place foarte mult și așa, nu mă deranjează. Vreau să îmi las părul și mai lung să-mi mai fac niște frizuri, să mai am look-ul schimbat”, ne-a mai mărturisit Mihai Trăistariu.

 

 

 

Publicat: 27 ian. 2022, 16:38 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×