Simona Gherghe a marturisit ce s-a intamplat cu cei doi copii ai sai: „Pe mine chestiile astea m-au devastat”

Publicat: 23 iul. 2019, 15:54 Autor: Simona Vedete
Simona Gherghe a marturisit ce s-a intamplat cu cei doi copii ai sai: Pe mine chestiile astea m-au devastat

Indragita prezentatoare tv s-a decis sa spuna cum este noua ei viata alaturi de doi copii.

Simona Gherghe a marturisit ce s-a intamplat cu cei doi copii ai sai. Recent, vedeta a devenit mama pentru a doua oara iar viata ei s-a schimbat la 180 de grade.

Aceasta a povestit, in cadrul emisiunii „Rai da’ Buni” cum a reactionat fiica ei cea mare al venirea pe lume a fratiorului ei si cat de mult s-au schimbat lucrurile in casa ei.

Simona Gherghe a marturisit ce s-a intamplat cu cei doi copii ai sai

„Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani. Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee.

Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat. Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine.

Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc. Eu nu ştiu ce-şi imagina ea. A venit o chestie mică aşa care stă agăţată de mama nonstop, de mama ei şi dintr-o dată copilul s-a schimbat total.

A început să plângă mai mult, să fie mai supărată pe mine. Pe mine chestiile astea m-au devastat în prima lună. O vedeam că suferă în halul ăla şi nu puteam să o ajut. Îi spunem acum că peste un an o să iasă amândoi în curte şi o să se joace.

Îl pupă toată ziua acum. Dar îl şi pocneşte. Încă mai are momente când e supărată pe mine. Suntem pe drumul cel bun, e mai bine ca acum o lună. Răzvan încearcă să mă echilibreze pe mine”, a spus Simona Gherghe.

Publicat: 23 iul. 2019, 15:54 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă