Simona Florescu, în lacrimi la TV! Ce spune despre starea de sănătate a Maestrului Ion Dichiseanu! “Dumnezeu l-a ținut de mâna în fiecare secundă!”

Publicat: 31 mart. 2021, 15:29 Autor: Dora Bazavan Vedete

Simona Florescu și Ioana Dichiseanu au dat detalii despre starea de sănătate a maestrului Ion Dichiseanu.

Internat la Spitalul Floreasca de ceva timp, marele actor se pare că este stabil și este norocos pentru că are o echipă extraordinară de medici alături, care se ocupă îndeaproape ca să îi fie bine! Fetele lui, Ioana, Simona dar și micuța Anastasia Ioana, nepoțica sa de 4 ani și jumătate, Balanță ca și el, îl așteaptă nerăbdătoare acasă!

Simona Florescu și Ioana Dichiseanu au intrat ieri prin Skype în emisiunea prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, Exclusiv VIP, și au povestit cum decurge starea de sănătate a celebrului Ion Dichiseanu. Printre lacrimi și vizibil emoționată, Simona Florescu a mărturisit: “Dumnezeu l-a ținut de mână în fiecare secundă! Cel mai greu îi este Ioanei pentru că ea își iubește părinții foarte mult și de multe ori spun că poate că nu e bine să îți iubești atât de mult părinții pentru că există niște suferințe acolo și nu e bine. Are momente când clachează și ea, nu poate, e mult prea mult, dar tot ea singură se ridică și zice: “Nu mă las, trebuie să-l facem pe tata bine, să îl punem pe picioare, tata trebuie să vină acasă!”. E greu!”, a povestit artista!

La rândul său, Ioana Dichiseanu își iubește nespus tatăl și și-a pus toate speranțele în echipa de medici și în Dumnezeu și speră astfel că în curând își va putea aduce și îmbrățișa tatăl acasă!

“Evident este mult mai bine  față de cum a fost în momentul în care a ajuns la spital. Asta  cu ajutorul luiDumnezeu în primul și primul rând și al echipei de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm în continuare ca el să fie din ce în ce mai bine și să ajungă cât mai repede acasă pentru că stă de ceva vreme în spital și nu e ușor nici pentru noi, nici pentru el.

Culmea este că nu a fost nici măcar o suferință anume. El fiind un fost fumător pentru că s-a lăsat de fumat de 3 ani de zile și a avut mici simptome, oricum o saturație ușor scăzută dar nu ceva alarmant dar așa era el, așa se situa el. Și la un moment dat, prin noiembrie, a avut niște simptome foarte mici, i-au dat de bănuit și l-au dus către o radiografie și  un CT, care ulterior a fost prost interpretat, prost citit și acest diagnostic greșit l-au trimis la o clinică privată pentru o bronhoscopie. La exact 11 zile după acea bronhoscopie, pur și simplu s-a prăbușit și am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală și nu mai spun mai mult pentru că diagnosticul nu era unul plăcut și mulți nici nu cred că ar fi trecut peste și uite că Dumnezeu este lângă el și acum”, a mărturisit Ioana Dichiseanu.

De altfel, familia lui Ion Dichiseanu a declarat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV că starea de sănătate a actorului nu are și nici nu a avut vreo legătură cu temutul virus Covid.

“El este un luptător și un om foarte puternic și îi mulțumesc lui Dumnezeu că astăzi vorbim în continuaredespre el la prezent. Și există speranța și medicii ne dau speranțe și aproape certitudini că el va veni repede acasă! E adevărat că are nevoie de o recuperare pentru că nu a fost o situație ușoară, nu a fost o infecție simplă, pentru niciun organism, indiferent de vârstă dar nu a fost Covid, pentru că el s-a ferit, s-a păzit, nu a intrat în contact cu oameni iar cu cine se vedea, se întâlnea, el purta masca de protecție în permanență, evita aglomerația. Nu a fost nicio secundă vorba de Covid, chiar îmi spunea că abia așteaptă să se vaccineze. Noi toți ne-am vaccinat!’, a mai povestit Ioana Dichiseanu care a avut întotdeauna o relație extrem de apropiată cu tatăl sau. Mai mult decât atât, Ioana a mai declarat și faptul că are puterea să simtă stările tatălui său și visează exact ceea ce i se întâmplă părintelui său.

“Nu știu cum să explic… În toată această perioadă din momentul în care el a fost internat visam stările și simt stările lui. Asta nu știu dacă se poate explica sau cine poate explica să îmi explice și mie. Pentru că în momentul în care eu visam, mă trezeam dimineață și le povesteam și lui Adi și mamei și apoi sunam  acolo la spital și exact ceea ce eu visam și vorbeam cu tata în vis mi se confirma de medici. Știu că pare un pic …

Au fost mai multe momente de cumpănă pentru el, cert este că medicii au știut ce să îi facă, nu pot decât să spun că este o minune Dumnezeiască și cred că pe el l-a ajutat că niciodată nu a fost genul de om care să ia foarte multe medicamente sau antibiotice după ureche. Și-a luat medicamentația pentru hipertensiune, pe care toată lumea știe că o are, în rest cred că asta l-a și ajutat pentru că organismul lui a răspuns imediat la tot tratamentul dat de cei de acolo, din spital. Ce pot să spun? E o echipă fabuloasă și știu cum se ocupă de absolut toți. Ținem legătura prin medici, cred că săracii s-au săturat de câte ori sun eu acolo și aud numele meu!”, a mai punctat în încheiere Ioana Dichiseanu, încrezătoare în forțele tatălui său și în recuperarea lui.

 

 

 

Publicat: 31 mart. 2021, 15:29 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă