Silvia Popescu pictorial de senzație alături de medicul ei plastician. Care e avantajul silicoanelor cu gaz!

Publicat: 23 Nov. 2020, 13:18 Vedete

În 2018 , după ce a câștigat Bravo, ai Stil, Silvia a ales să își facă implant mamar și l-a ales pe medicul Călin Doboș pentru că este "un tip fascinant și foarte deștept".

La vremea respectivă medicul spunea că a optat să folosească pentru ea proteze mult mai uşoare „ce conţin particule de burosilicat, care creează un implant cu o greutate cu o treime mai mică decât cele obţinute. Asta face ca sânul să nu se mai lase. Volumul este acelaşi, dar greutatea este mult mai mică. Cel mai mare avantaj al silicoanelor cu gaz, este că sânii nu se mai lasă la fel de repede, ca în cazul implanturilor obişnuite”.


De atunci ea i-a rămas fidelă medicului ei, au legat o relație de prietenie, merge frecvent la cabinetul acestuia pentru a-și hidrata tenul și a înlătura ridurile fine apărute. Ba chiar a făcut și un filmuleț pe tema asta ironizând influenceri-țele care fac reclamă la creme dar ele sunt toate cu intervenții miniminvazive la nivelul feței.

https://www.youtube.com/watch?v=EQ6EEbn_R2c

Recent cei doi au făcut un pictorial de senzație, mesajul este că atunci când alegi un medic, este bine să existe o  comunicare perfectă cu el. Medicul de frumusețe, o dată ales, trebuie să rămână același, tu ești un proiect al lui și orice intervenție viitoare alegi să faci trebuie să fie în perfectă armonie cu celelalte. Intervențiile estetice sunt felul prin care o femie se simte bine în pielea ei, sunt pentru ea, pentru că o femeie sigură pe ea este o femeie mai fericită.

Silvia Popescu este câștigătoarea primului sezon Bravo, ai Stil, dar și câștigătoarea sezonului Bravo, ai Stil! All Star!, de la Kanal D.
Ea s-a făcut remarcată cu aparițiile ei excentrice, pentru înclinația către modă, dar și pentru discuțiile aprinse pe care le-a avut în platoul show-urilor cu celelalte concurente.

 

Publicat: 23 Nov. 2020, 13:18 Vedete
Pe aceeași temă