Bianca Drăgușanu, în doliu! Din păcate a murit într-un accident rutier: „Te voi iubi mereu…”

Publicat: 26 oct. 2022, 22:53 Autor: Camelia Vedete

Bianca Drăgușanu, în doliu! Veste șoc în rândul vedetelor din România! Călin Doboș, medicul lor estetician, a murit, astăzi, 26 octombrie, într-un accident rutier.

Simona Trașcă, Bianca Drăgușanu, Elena Ionescu si Cristina Spătar sunt doar câteva dintre vedetele din România care îi treceau pragul clinicii în mod frecvent.

Cum a murit Călin Doboș

Din nefericire, astăzi în jurul prânzului, doctorul şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier, în jurul orei 12:20.

Medicul se afla pe un scuter în momentul în care accidentul s-a produs. Oamenii legii au declarat ca doctorul a pierdut controlul direcției de deplasare.

În urma impactului, Călin Doboş a suferit o serie de leziuni care nu erau compatibile cu viaţa şi a decedat.
Traficul rutier a fost oprit pe direcţia Grozăvești – Titulescu, de pe pasajul Basarab.

Bianca Drăgușanu, în doliu!

Bianca Drăgușanu a postat câteva imagini cu medicul estetician, la care a scris și un mesaj trist, de despărțire.

„Rămas bun, prieten drag.💔 Nu te voi uita niciodată! Nu exista cuvinte pentru toată prietenia si implicarea ta in viata mea! Te voi iubi mereu… rămas bun!🖤”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Călin Doboș a fost condamnat la închisoare

În trecut, Călin Doboş a fost condamnat la închisoare pentru ucidere din culpă. Iniţial, medicul a primit sentința de trei ani cu executare. Totodată, acesta a primit şi interdicția de a mai profesa ca medic pentru o perioadă de patru ani.

Totul a pornit de la o operaţie de liposucţie realizată pe o tânără de 36 de ani din Brăila. Intervenția a fost făcută în cadrul unei clinici din Galaţi. Din nefericire, pacienta a încetat din viat dup ace a suferit mai multe perforații ale intestinului.

Nicoleta Luciu a fost operată de Călin Doboș

Chiar daca nu mai este in atentia reflectoarealor, Nicoleta Luciu are grija de ea si s-a lasat din nou pe mana esteticienilor.

Ultima operatie la care s-a supus a durat nu mai putin de 4 ore. Nicoleta inca este preocupata de felul in care arata asa ca nu se sfieste sa apeleze la estetician daca ceva nu ii este pe plac.

De ceva vreme Nicoleta Luciu nu mai este prezenta in lumina reflectoarelor, axandu-se pe viata de familie si pe rolul de mama.

Conform click.ro, bruneta s-a operat in secret, iar cel care s-a ocupat de ea a fost medicul estetician Calin Dobos. Medicul s-a ocupat si in trecut de alte operatii estetice ale frumoasei brunete.

Publicat: 26 oct. 2022, 22:53 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă