Si-a cumparat cateva banane de la supermaket, dar a crezut ca nu vede bine cand a vrut sa le manance. Barbatul a sunat rapid la Politie. Ce a gasit in punga cu fructe

Publicat: 24 ian. 2018, 17:25 Autor: madalina m. Life

Un barbat din Marea Britanie a avut parte de o surpriza aproape mortala, dupa ce si-a cumparat cateva banane de la supermarket.

Barbatul si-a cumparat respectivele fructe pentru a le avea drept gustare la birou. Cand a ajuns insa la locul sau de munca, Neil Langley, din oraselul englezesc Tipton, si-a dat seama ca ceva nu e tocmai in regula.

In varsta de 52 de ani, acesta a decis sa isi cumpere o gustare sanatoasa pe care avea de gand sa o imparta si cu colegii din birou. Acele banane au venit insa la pachet cu un „bonus” care le punea tuturor viata in pericol.

Barbatul si-a cumparat cateva banane de la supermaket

Englezul isi cumparase acele banane de la un supermaket in care alegea mai mereu sa mearga la shopping, asa ca nu a bagat prea tare in seama punga in care fructele erau impachetate.

Si-a dat seama ca se pune in pericol abia a doua zi, cand a ajuns la locul sau de munca. Asta deoarece in acelasi ambalaj cu fructele se mai afla si un paianjen.

Initial Neil Langley a crezut ca e o insecta obisnuita, care cumva s-a strecurat pe langa acele banane, cata vreme ele fusesera impachetate. Doar ca barbatul din Marea Britanie s-a inselat amarnic.

Barbatul si-a cumparat cateva banane de la supermaket

Neil Langley a fost la un pas de moarte, pentru ca acel paianjen care cumva ajunsese la pachet cu ciorchinele de banane face parte dintr-o specie mortala. Din cate se pare, ar fi vorba de o insecta originara din Brazilia, care calatorise aproximativ 8.000 de kilometri pana in Marea Britanie.

In clipa in care si-a dat seama ca e vorba de o insecta atat de periculoasa, barbatul a pus rapid mana pe telefon si a sunat la Politie. Alaturi de oamenii legii si colegii sai de la serviciu, Neil Langley a contactat o asociatie specializata in salvarea specimenelor de insecte si animale.

Paianjenul originar din Brazilia are ca mediu natural jungla, iar in cateva ore o singura muscatura a sa poate deveni fatala. Foarte rar aceasta specie de paianjen alege sa isi paraseasca habitatul din America de Sud.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 24 ian. 2018, 17:25 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă