Mama si fiica pline de bube dupa ce au zburat cu avionul. Ce s-a intamplat la scurt timp dupa ce s-au asezat pe scaune!

Publicat: 18 oct. 2017, 12:23 Autor: D. C. Life

Mama si fiica pline de bube dupa ce au zburat cu avionul. Heather Szilagyi are 38 de ani. Femeia a zburat cu British Airways de la Vancouver spre London Heathrow. Era insotita de fiica ei si de logodnicul sau. La scurt timp dupa ce s-au asezat pe scaune, Heather Szilagyi a observat ca ceva e in neregula.

Mama si fiica pline de bube dupa ce au zburat cu avionul – Femeia sustine ca la bordul aeronavei era intunecat. Avionul era slab luminat si nu a putut vedea la timp ce se intampla. Dar, chiar si asa, a observat ce se misca de zor pe scaune.

Heather Szilagyi a raportat imediat problema la insotitoarele de zbor. A cerut sa fie mutata imediat alaturi de fiica si logodnicul ei. Din nefericire, stewardesele i-au spus ca nu au alte locuri libere.

Mama si fiica pline de bube dupa ce au zburat cu avionul

Mama si fiica pline de bube dupa ce au zburatAsa ca Heather Szilagyi, Eric Neilson si micuta Molly au fost nevoiti sa stea tot zborul pe scaunele pline de purici. Cei trei calatoreau spre Slovenia, la o inmormantare. Avionul lor avusese escala in Londra.

Mama si fiica pline de bube dupa ce au zburat„Era intuneric si am vazut ceva miscandu-se pe scaun. M-am rugat la Dumnezeu sa fie un paianjen. Nu era. S-a dus repede in spatele eranelor tv inainte sa pun mana pe el. Al doilea purice a cazut pe perna pe care eu o tineam in poala. Speram sa fie o samanta de mar sau susan negru.

Dar nu era. A inceput sa se tarasca si i-am dat insecta stewardesei. Sunt foarte mici si aproape ca nu ii simti cand te ciupesc. Uneori iti dai seama ca te-au ciupit dupa cateva zile”, a marturisit femeia conform metro.co.uk.

Mama si fiica pline de bube dupa ce au zburat cu avionul

Mama si fiica pline de bube dupa ce au zburatCand a coborat cu familia ei din avion, Heather Szilagyi s-a dus la baie. Acolo a controlat-o pe fiica ei sa vada daca este bine. A dezbracat-o si a constatat ca micuta avea cateva ciupituri urate de purici. Molly avea ciupituri pe coapse si brate.

Mama si fiica pline de bube dupa ce au zburatA doua zi, cele doua s-au trezit pline de bube, din cap pana in picioare. Unele dintre ciupituri erau atat de adanci incat sangerau. „Unele semne apar si dupa doua zile. Asta te panicheaza. Nu stii daca inca ii mai ai cu tine sau nu. Locul unde am fost cazati nu avea uscatoare si a trebuit sa uscam totul cu foehnul”, sustine femeia.

La intoarcere, Heather Szilagyi si familia ei au primit cele mai bune locuri din avion. Au fost serviti prompt si toate poftele le-au fost satisfacute. Compania aeriana a emis un comunicat de presa in care sustine ca astfel de incidente sunt rare. Acestia sustin ca incearca sa evite astfel de neplaceri pe viitor.

Publicat: 18 oct. 2017, 12:23 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă