Elena Basescu e insarcinata! Cine este barbatul cu care va avea un copil!

Publicat: 19 feb. 2018, 13:01 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

EBA a trecut peste divorț si a ieșit pe furiș cu noul său iubi. Pe acesta îl cheamă Cătălin Tomata și deține un restaurant în București și o fostă iubită foarte frumoasă cu care a fost împreună aproape doi ani de zile și de care se pare că s-a despărțit la începutul acestui ani.

O noapte albă în doi, povestită pas cu pas

Săptămâna trecută, după o noapte în Loft, pardon o jumătate de noapte, EBA s-a întâlnit cu noul ei iubit. După ce-a tras mașina frumușel, la întoarcerea din club, în fața uneia dintre casele lui Traian Băsescu, cea din Mihăileanu, pe la ora 2:30 noaptea, EBA a butonat frenetic smartphone-ul timp de vreo 10 minute. Apoi a intrat regește în casă, aprinzând toate luminile vilei. Pe măsură ce EBA s-a retras (bănuim noi) spre iatac, luminile s-au stins una câte una, doar una rămânând aprinsă. Lumina EI. Lumina cu L mare. Lumina aia din vechiul cântec folk-rock al celor de la Semnal M, din cauza ”la care” nu știa omul dacă fata e trează sau visează.

Elena Basescu este gravida! Mezina lui Traian Basescu va avea un copil cu noul ei iubit! Vezi imaginea cu burtica ei!

Ei bine, EBA era trează. Ori asta, ori iubitul are deja cheile de la mega-casă. Spunem asta pentru că, la ora 3:40, a ajuns și el, a trecut prima dată discret pe lângă casă, a intrat în celebra (la Antena 3, cel puțin) „casă din Mihăileanu” și, în aceeași lumină a acelorași evenimente, au petrecut împreună înăuntru circa o oră și jumătate. Timp suficient, am zice noi, deși doamnele s-ar putea să strâmbe din nas. Cum adică ”suficient pentru ce?”, copii? Suficient ca să li se facă foame, normal. Și suficient și pentru un duș, pentru că Elena avea să poarte altă garderobă când va fi ieșit din nou din casă, în aceeași noapte, și EBA chiar nu pare genul care să nu se bage sub jet de apă și să-și ia direct alte haine.

Era în jur de ora 5 așadar când au plecat împreună prin oraș. Au ieșit din casă pe rând, mai întâi el, parcă cu un licăr de amor în priviri, apoi ea, cu hainele schimbate, după cum spuneam. S-au urcat în mașina condusă de ea și au mers aiurea, aparent fără o destinație precisă, așa cum faci când vrei să te pierzi cu persoana iubită chiar și-n orașul pe care-l știi ca-n palmă. Au oprit în zona Unirii, de unde el și-a cumpărat o pizza, semn că dragostea nu ține de foame în 2017, pizza pe care a mâncat-o jovial, studențește, pe scaunul din dreapta, undeva în zona Academiei Militare, după care SUV-ul a început să ruleze fin înspre vestul orașului.

EBA a trecut peste divorțDe ce înspre vest? Pentru că el stă în Drumul Taberei, măi, spuneți și voi dacă nu e drăguț! Cătălin a fost lăsat așadar acasă, pe la ora 6 dimineața, iar EBA a plecat singură și (presupunem noi) fericită, înspre zona de bogați unde nu se lucrează la metrou de o eternitate, pentru că ghiciți ce, nici n-au nevoie de metrou, ha!
Îi felicităm pe amândoi și le spunem că-i mai așteptăm prin oraș, iar pe Elena o felicităm bonus pentru cât de incredibil arată în ultima vreme, de când și-a dedicat viața sportului și stilului de viață sănătos, așa cum ea însăși a anunțat că e foarte important ”odată ce-ai trecut de 35 de ani”. Dar cum s-a ajuns aici? V-o spunem tot noi, normal. Pregătiți-vă pentru o incursiune în trecut, înspre tinerețea Elenei și, implicit, a voastră.

Cum ”adâncile bătrâneți” i-au lovit mai repede decât s-ar fi așteptat oricine pe cei care formau cuplul de poveste al României

EBA a trecut peste divorțVineri, 2 septembrie 2016, omenirea trăia o zi istorică și, dacă nu intra toată lumea pe site-ul numărul 1 din România, acel moment istoric ar fi putut trece neobservat: Cancan.ro anunța în exclusivitate divorțul anului, cel dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, zis SYDA. De altfel, știrea a fost dată la câteva ore după ce actele de divorț fuseseră deja semnate. Spre seară, foștii soți nu au mai putut ascunde ce deja fusese dezvăluit și s-au văzut nevoiți să publice un comunicat pe Facebook, semnat Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, în care admiteau finalul căsniciei începute în 2012 și rugau presa să le acorde dreptul la intimitate, ceea ce presa, cuminte cum o știți, a și făcut.

EBA a trecut peste divorțMomentul rupturii dintre EBA și Syda a fost, ca s-o spunem pe-a dreaptă, unul trist chiar și pentru cei mai cârcotași dintre cei cârcotași. Povestea lor avea ceva din puritatea Disney-ului combinată cu glamour-ul Hollywood-ului și cu neaoșismul romanelor românești în care toți protagoniștii erau disperați după pământ. Prieteni încă din copilărie, cei doi au crescut împreună și au avut mulți ani de prietenie presărată doar cu flirturi nevinovate până când dragostea să-i lovească precum un camion, la maturitate.

Punerea în scenă a căsătoriei a fost și ea tot de film: EBA ș Bogdan s-au căsătorit într-una dintre cele mai frumoase nunți pe care le-a văzut Micul Paris, cu 600 de invitați unul și unul, toți din protipendada Bucureștilor, toți cu haine noi luate cu multe mii de euro special pentru eveniment, toți veniți ca niște oameni serioși, cu un plic gros în buzunarul de la piept, cadou de început de drum pentru mirii care păreau, totuși, genul care s-ar fi putut descurca binișor și fără acest start up.

EBA a trecut peste divorțNici nu ne-am fi așteptat altfel de la doi copii de afaceriști de așa mare succes, pentru că și președintele Băsescu, dar și soții Ionescu, sunt capitaliști de rit vechi, prieteni vechi de familie și de business. La fix un an de la nuntă, pe 1 septembrie 2013, pe lume apărea superba Sofia Anais. Apoi, în ultima zi a lui ianuarie 2015, familia perfectă era completă când pe lume venea Traian Ionescu, zis și Traian Băsescu Jr., iubitul nepot al celui care și-a înlocuit dragostea pentru putere (pierduse președinția cu doar o lună înainte) cu cea pentru nepoței.

Andrei din Shakespeare și Joe din Drumul Taberei

Elena si Syda au divortat anul trecut
Elena si Syda au divortat anul trecut

Înainte de relația de povești cu Bogdan, Elena a avut o relație parcă luată din dramaturgie, pentru că povestea ei de dragoste cu Andrei Hrebenciuc a avut mereu un aer de rebeliune și de romantism care a făcut-o irezistibilă presei și publicului, date fiind relațiile de tip „Capulet – Montague” dintre familiile Hrebenciuc și Băsescu. Dar lucrurile s-au încheiat mai puțin tragic decât în poveste.

Elena Basescu Andrei Hrebenciuc (2)Aparent, dragostea lui Andrei și-a Elenei n-a fost mai presus de tensiunile familiale, iar la despărțire EBA a arătat cu degetul fix înspre Guzganul Rozaliu, plângându-se de puternica influență pe care Viorel Hrebenciuc o avea asupra fiului său. Nu s-a ajuns din fericire până la înregistrări și dări în gât la procuratură, ca în cazul nefericit al celeilalte fiice a lui Traian Băsescu, deci putem spune că lucrurile s-au încheiat relativ frumos, fără cicatrici vizibile pe cordurile învârtoșate.

Tot familia Băsescu a fost cea care a îndepărtat-o pe Elena și de al doilea ei prieten important, faimosul Joe (Daniel Gheorghe), ale cărui afaceri i-au interzis drumul înspre altar alături de Prima Fiică de atunci, deznodământ care la un moment dat părea tot mai probabil.

Elena Basescu Joe din drumul tabereiȘi, ca să vedeți cum poveștile de dragoste se leagă peste ani și se închid frumos și elegant, ca un cerc în formă de inimă (ce naiba o mai fi și aia!), aflați că Joe tot din Drumul Taberei era, ca și Tomată ăsta micul, iubitul de azi. E clar, e ceva în acel cartier în care praful eternelor lucrări nu poate sufoca inimile care bat, bat, bat ca fabuloasele tobe ale lui John Bonham de la Led Zep, bat înspre Loft și bat înspre Șoseaua Nordului, bat cu un tupeu nemaivăzut și cu o poftă de viață egalată doar de aceea pentru, slavă Domnului, lux.

Publicat: 19 feb. 2018, 13:01 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×