Elena Basescu e insarcinata! Cine este barbatul cu care va avea un copil!

Publicat: 19 Feb. 2018, 13:01 Vedete

EBA a trecut peste divorț si a ieșit pe furiș cu noul său iubi. Pe acesta îl cheamă Cătălin Tomata și deține un restaurant în București și o fostă iubită foarte frumoasă cu care a fost împreună aproape doi ani de zile și de care se pare că s-a despărțit la începutul acestui ani.

O noapte albă în doi, povestită pas cu pas

Săptămâna trecută, după o noapte în Loft, pardon o jumătate de noapte, EBA s-a întâlnit cu noul ei iubit. După ce-a tras mașina frumușel, la întoarcerea din club, în fața uneia dintre casele lui Traian Băsescu, cea din Mihăileanu, pe la ora 2:30 noaptea, EBA a butonat frenetic smartphone-ul timp de vreo 10 minute. Apoi a intrat regește în casă, aprinzând toate luminile vilei. Pe măsură ce EBA s-a retras (bănuim noi) spre iatac, luminile s-au stins una câte una, doar una rămânând aprinsă. Lumina EI. Lumina cu L mare. Lumina aia din vechiul cântec folk-rock al celor de la Semnal M, din cauza ”la care” nu știa omul dacă fata e trează sau visează.

Elena Basescu este gravida! Mezina lui Traian Basescu va avea un copil cu noul ei iubit! Vezi imaginea cu burtica ei!

Ei bine, EBA era trează. Ori asta, ori iubitul are deja cheile de la mega-casă. Spunem asta pentru că, la ora 3:40, a ajuns și el, a trecut prima dată discret pe lângă casă, a intrat în celebra (la Antena 3, cel puțin) „casă din Mihăileanu” și, în aceeași lumină a acelorași evenimente, au petrecut împreună înăuntru circa o oră și jumătate. Timp suficient, am zice noi, deși doamnele s-ar putea să strâmbe din nas. Cum adică ”suficient pentru ce?”, copii? Suficient ca să li se facă foame, normal. Și suficient și pentru un duș, pentru că Elena avea să poarte altă garderobă când va fi ieșit din nou din casă, în aceeași noapte, și EBA chiar nu pare genul care să nu se bage sub jet de apă și să-și ia direct alte haine.

Era în jur de ora 5 așadar când au plecat împreună prin oraș. Au ieșit din casă pe rând, mai întâi el, parcă cu un licăr de amor în priviri, apoi ea, cu hainele schimbate, după cum spuneam. S-au urcat în mașina condusă de ea și au mers aiurea, aparent fără o destinație precisă, așa cum faci când vrei să te pierzi cu persoana iubită chiar și-n orașul pe care-l știi ca-n palmă. Au oprit în zona Unirii, de unde el și-a cumpărat o pizza, semn că dragostea nu ține de foame în 2017, pizza pe care a mâncat-o jovial, studențește, pe scaunul din dreapta, undeva în zona Academiei Militare, după care SUV-ul a început să ruleze fin înspre vestul orașului.

EBA a trecut peste divorțDe ce înspre vest? Pentru că el stă în Drumul Taberei, măi, spuneți și voi dacă nu e drăguț! Cătălin a fost lăsat așadar acasă, pe la ora 6 dimineața, iar EBA a plecat singură și (presupunem noi) fericită, înspre zona de bogați unde nu se lucrează la metrou de o eternitate, pentru că ghiciți ce, nici n-au nevoie de metrou, ha!
Îi felicităm pe amândoi și le spunem că-i mai așteptăm prin oraș, iar pe Elena o felicităm bonus pentru cât de incredibil arată în ultima vreme, de când și-a dedicat viața sportului și stilului de viață sănătos, așa cum ea însăși a anunțat că e foarte important ”odată ce-ai trecut de 35 de ani”. Dar cum s-a ajuns aici? V-o spunem tot noi, normal. Pregătiți-vă pentru o incursiune în trecut, înspre tinerețea Elenei și, implicit, a voastră.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Feb. 2018, 13:01 Vedete
Pe aceeași temă