A incercat sa prinda sobolanul din baie. Era cu pisica si l-a atacat. Ce a urmat e copios! VIDEO VIRAL

Publicat: 16 Oct. 2017, 17:33 News 3

A incercat sa prinda sobolanul din baie – Un tanar si-a dat seama ca in baia casei sale se afla o rozatoare. Acesta s-a inarmat cu o ustensila ciudata si cu pisica sa. Tanarul din Brazilia vrea sa isi imortalizeze operatiunea asa ca se filmeaza.

Tanarul din Brazilia intra in baie curajos. Este imbracat si inarmat, gata de scandal cu un sobolan. Unde mai pui ca nu e singur! E cu pisica sa, un animal care adora sa vaneze rozatoare. Asta se presupune, dar in acest caz nu e vorba de asta.

Din nefericire, operatiunea nu a decurs asa cum a vrut tanarul. Dupa ce a enervat sobolanul cu arma sa, baiatul s-a speriat. A inceput sa tipe si sa se agite de zor in incaperea micuta. Alaturi de el a fost si pisica. Speriata si ea, biata felina a incercat sa fuga.

Unde? Pe pereti si pe usa. A fost atat de disperata incat a reusit sa se catere pe pereti. Apoi, cand a prins ocazia, tanarul s-a dus spre usa si a deschis-o. A iesit pe ea fara sa isi dea seama ca pisica lui il urmeaza. Acesta a incercat sa inchida usa peste ea si chiar a fost la un pas sa o omoare.

Publicat: 16 Oct. 2017, 17:33 News 3
Pe aceeași temă