Si-au bagat bebelusul in cuptorul cu microunde pentru ca voiau sa vada ce se intampla! E absolut socant ce a putut sa urmeze

Publicat: 04 dec. 2017, 18:40 Autor: madalina m. News 4

Parintii unui bebelus de doar patru luni de zile au ajuns in spatele gratiilor, dupa ce au decis sa isi bage propriul copil in cuptorul cu microunde pentru a vedea ce se intampla cu acesta.

Ambii parinti sunt in varsta de 22 de ani si sunt originari din Missouri, in Statele Unite ale Americii. Acestia par sa fi recurs la gestul socant drept o gluma si au spus ca au vazut asa ceva intr-o reclama.

In clipa in care s-a descoperit ce au putut acestia sa faca fiindca se plictiseau, oamenii legii au actionat instant, iar cei doi soti au fost inchisi.

Acesti parinti si-au bagat bebelusul in cuptorul cu microunde

Judecatorul care se ocupa de cazul celor doi parinti pe nume Derick si Mikala Boyce-Slezak a decis ca acestia vor ramane dupa gratii pe tot timpul procesului.

De asemenea, acesta a stabilit si cautiunea pentru fiecare dintre ei, suma fiind una colosala, de jumatate de milion de dolari. Daca acestia ar fi ramas in libertate, ar fi incercat sa fuga, a mai spus judecatorul.

Gestul socanta facut de Derick si Mikala a fost descoperit dupa ce acestia si-au dus bebelusul la spital, dupa ce il bagasera in cuptorul cu microunde.

Acesti parinti si-au bagat bebelusul in cuptorul cu microunde
Desi initial cei doi le-au spus medicilor ca micutul lor sufera de o iritatie, iar din acest motiv are pielea foarte rosie, in urma mai multor teste s-a descoperit ca acesta avea de fapt arsuri de gradul II.

Pentru ca au considerat incidentul unul foarte suspect, cadrele medicale au alertat Politia. Odata inceputa o ancheta s-a aflat si adevarul. Mama micutului a marturisit ca doar sotul ei a bagat bebelusul in cuptorul cu microunde.

Totodata, copilul a fost lasat o perioada indelungata in cuptorul cu microunde, iar cand a fost dus la spital avea o fractura de craniu, dar si mai multe leziuni la nivelul creierului. Acum medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale micutului.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 04 dec. 2017, 18:40 Autor: madalina m. News 4
Pe aceeași temă