Până acum procedai greșit. Cum să-ți cureți rapid și ușor cuptorul cu microunde

Publicat: 10 iul. 2024, 12:06 Autor: Loredana Dumitrașcu Life

Până acum procedai greșit. Cum să-ți cureți rapid și ușor cuptorul cu microunde. Ai nevoie de o singură lămâie!

Cuptorul cu microunde trebuie și el spălat și îngrijit. Uită de produsele din comerț care nu dau rezultate și încearcă acest truc rapid. Tot ce trebuie să faci este să cumperi o lămâie.

Cum să-ți cureți rapid și ușor cuptorul cu microunde. Modul de curățare

– umple un bol cu jumătate de cană de apă.
taie o lămâie pe jumătate și stoarce-o bine. Toarnă zeama obținută în bolul cu apă. Pune în bol și cele două jumătăți de lămâie rămase.
– pune bolul în cuptorul cu microunde, setează timpul de trei minute și pornește cuptorul la putere maximă. Dupa cele trei minute, apa ar trebui să dea în clocot.
– apoi lasă ușa cuptorului închisă pentru încă 5 minute pentru ca aburul să acționeze asupra grăsimii și murdăriei depuse pe pereții aparatului electrocasnic.
– deschide ușa, scoate bolul cu mare grijă și pune-l deoparte. Dacă în cuptor există și un suport rotativ, scoate-l și pe acela.
– șterge cuptorul cu cârpa până rămâne curat. Apoi, șterge și toți pereții interiori ai cuptorului și ușa recipientului, scrie express.co.uk.

Cu ce se curăță hota de grăsime. Ingredientul natural și ieftin care o va face ca nouă

Cu ce se curăță hota de grăsime. Ingredientul natural și ieftin care o va face ca nouă. Află și tu trucul la care apelează foarte multe gospodine.

Hota are un rol foarte important în orice bucătărie. Electrocasnicul elimină mirosurile de mâncare gătită în bucătărie și, totodată, împiedică formare aburilor. Din aceste motive, hota ajunge să fie uneori mult prea folosită, drept urmare, acumulează şi multă murdărie.

Ca să cureți urmele de grăsime folosește o lavetă moale. Nu folosi bureți abrazivi pentru că aceştia o pot deteriora. Citește mai multe aici.

Publicat: 10 iul. 2024, 12:06 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×