Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Un preot si-a dat foc si alte 45 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Publicat: 25 Nov. 2018, 12:39 Life

Echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale unui număr de aproximativ 30 de persoane aflate la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului a avut loc pe 25 noiembrie 2018. Pana la ora aceasta, 45 de persoane au ajuns la spital. Doua persoane au ajuns la spital unde au primit ingrijiri de la medici. Conform adevarul.ro, un preot si-a dat foc la haine.

„De la începutul misiunii şi până în prezent, echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale pentru aproximativ 45 persoane, dintre care două au fost transportate la spital”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului – 25 noiembrie 2018

Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Un preot si-a dat foc20.000 de oameni şi 2000 de invitaţi au participat la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului. Printre oficiali se numara premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, precum şi membri ai Guvernului.

Oameni din toate colturile tarii au venit in Bucuresti pentru a asista la slujba. Acestia au aşteptat ore bune pe platoul din faţa lăcaşului de cult pentru a vedea ceremonia pe ecranele special montate. Mulţi au venit îmbrăcaţi în costume populare, având steaguri tricolore.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Nov. 2018, 12:39 Life
Pe aceeași temă