Un medic ginecolog a hartuit o pacienta. Ce i-a facut femeii dupa ce a consultat-o

Publicat: 24 Nov. 2018, 18:40 Life

Caz socant intr-un orasel din Australia unde un medic in varsta s-a dat pe fata la una din pacientele sale.

Un medic ginecolog i-a spus unei paciente că este drăguţă. Apoi a invitat-o la el acasă pentru a lua cina. Din nefericire, dupa ce s-a aflat ca a incalcat codul etic, medicul nu a fost pedepsit. Acesta şi-a păstrat locul de muncă, dar a fost amendat cu 5.000 de dolari australieni (aprox. 3.190 de euro).

Medicul locuieste in orasul Darwin, Australia. Acesta a fost dat in judecata de pacienta sa care a fost hartuita de barbat. Pentru ca ii este rusine, femeia vrea sa isi pastreze anonimatul. Cu toate astea, a oferit presei initialele sale: HC.

Un medic ginecolog a hartuit o pacienta

Victima sustine ca, dupa consultatie, medicul a cautat-o. I-a spus ca este mignona si draguta. Apoi, medicul cu o vechime de 38 de ani, a sunat-o. A invitat-o la el acasa pentru a servi cina impreuna. Evident, este o incalcare a codului etic. Femeia sustine ca l-a refuzat.

Verdictul a fost dat de Northern Territory’s Civil and Administrative Tribunal (NTCAT). Medicul îşi păstreaza locul de muncă la Royal Darwin Hospital. Acesta va plati o amendă de 5.000 de dolari australieni, informeaza mediafax.ro.

Publicat: 24 Nov. 2018, 18:40 Life
Pe aceeași temă