Serghei Mizil, surprins în timpul unei întâlniri de taină cu mai mulți avocați

Publicat: 24 Oct. 2021, 10:38 Vedete
Serghei Mizil, surprins în timpul unei întâlniri de taină cu mai mulți avocați

Serghei Mizil pregătește ceva? El a fost surprins la un restaurant din București în compania unor avocați. Au vorbit timp de două ore despre un subiect care părea să-l preocupe. 

Serghei Mizil nu ratează ieșirile în oraș, la restaurant, de fapt, acolo unde-și adună prietenii și stă la un pahar de vorbă cu ei. S-a întâmplat din nou zilele acestea, când și-a dat întâlnire cu un bun amic. Dar totul avea să se schimbe cu 180 de grade.

Nu a fost, deloc, o simplă întâlnire. Serghei a mărit ochii când și-a văzut prietenul însoțit. Ba chiar de doi avocați, un bărbat și o femeie.

Nu a contat. S-au salutat și au pășit pragul restaurantului. S-au așezat la masă și au comandat.  ”Am avut o întâlnire. Eram cu niște avocați. Atât!”, spune Serghei Mizil și râde. ”Eu m-am întâlnit cu un prieten, iar el era cu avocații. Am stat cu toții la masă și am mai discutat, asta-i tot”, a detaliat Serghei.

Preț de aproximativ două ore s-au tratat mesenii acolo, după care și-au văzut de programul lor. Maimulte detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 24 Oct. 2021, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă