Povestea misterioasei soții a lui Serghei Mizil. Cora are 63 de ani, dar refuză să îmbătrânească

Publicat: 07 feb. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Serghei Mizil are cu ce să se mândrească! Misterioasa lui soție, Cora, are 63 de ani, dar refuză să îmbătrânească. Ea stă doar în umbra lui, deși arată superb și are un tonus de invidiat.

Unul dintre cele mai excentrice personaje din showbiz, care face deliciul publicului de fiecare dată, Serghei Mizil ascunde o adevărată ”comoară”. Destul de greu de crezut pentru unii că ar putea fi bărbatul unei singure femei, iată că o doamnă fermecătoare l-a cucerit definitiv.

Povestea misterioasei soții a lui Serghei Mizil

Cora Mizil este o soție atipică de vedetă. Nu-i plac ieșirile în public sau petrecerile fastuoase la care participă soțul ei.

În urmă cu mult timp, Serghei și-a deschis sufletul și a făcut o mărturisire emoționantă despre sotia lui.
A scos tot ceea ce aveam mai bun în mine. Nu obişnuiam să arăt şi latura asta”.

Cora şi Serghei sunt împreună de multi ani şi au o fată superbă. Mulţi spun că ea este cea care reuşeşte, cât de cât, să-l mai stăpânească pe Mizil.

Cora are 63 de ani, dar refuză să îmbătrânească

Cel mai remarcabil lucru la soția lui Serghei Mizil este felul în care arată la cei 60 de ani. Ea refuză să îmbătrânească și afișează nu doar o siluetă perfectă, ci și un chip cu cel puțin 20 de ani mai tânăr.

Dacă vă întrebați cu ce se ocupă, ei bine, ea s-a dedicat în ultimii ani activităţilor ce ţin de ezoterism, după ce a simţit o chemare către acest domeniu.

„Am simţit mereu energii, dar nu m-a interesat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii. Bineînteles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variaţie hormonală.

A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înţelegeam. După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluţia, nu poţi să fugi din faţa propriei tale fiinţe. Nimeni nu m-a liniştit, s-a legat cumva cu alte semne (…)

Eu am început să mă documentez, să caut explicaţii, mi se părea că sistemul meu de noţiuni nu era complet. Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii. E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii şi cumva trebuia sa ajung să înţeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens”, a explicat Cora la o emisiune TV.

Sursa foto: arhiva ciao.ro

Publicat: 07 feb. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×