Serghei Mizil, dezvăluiri dure din spatele gratiilor! De ce a ajuns la Penitenciarul Rahova

Publicat: 10 dec. 2021, 11:52 Autor: Maria Apostol Vedete

Serghei Mizil a ajuns, din prima zi a acestei săptămâni, la Penitenciarul Rahova. Nu a fost condamnat, ci joacă doar un rol, în filmul „Visul”, filmat acolo. Este șeful pușcăriașilor! Ce se întâmplă într-o zi de muncă, de dimineața până noaptea, cu celebrul Serghei, care nu este la prima experiență în ale actoriei.

Serghei Mizil a ”încălecat”, de luni, pe încă un rol, în regia lui Cătălin Saizescu și alături de actori precum Florin Piersic Junior sau Magda Catone. Dar ineditul vine acum: se filmează chiar în pușcărie, iar Serghei Mizil este tocmai șeful ”nelegiuiților”. Avea să povestească, pentru CANCAN.RO, cum se simte între deținuți, dar și cum a fost primit de ei.

Rolul meu este șeful pârnăii! Șeful pârnăii de pușcăriași, nu sunt gardian, e diferență, să se înțeleagă. La filmări a fost mare caterincă. De aia și stăm mult. Filmăm la Rahova, chiar în pârnaie. Acolo se intră dimineața, fără telefoane, și se iese seara. Dacă vrei să dai telefon, trebuie să ieși”, au fost primele detalii date de Serghei. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Serghei Mizil, adevărul despre Ceaușescu

În ediția de miercuri seara a emisiunii Subiectiv a fost prezentată o filmare din 1991 cu un dialog între Adrian Păunescu şi Nicu Ceaușescu, aflat atunci în penitenciarul Jilava.

În imagini Nicu Ceaușescu pare slăbit şi bolnav, lucru pe care îl confirmă şi Serghei Mizil, un apropiat al fostei familii prezidențiale.

Mi-a spus că îi puneau filmul cu execuția de câteva ori pe zi în pușcărie ca să îl distrugă psihic. Tot ce a fost atunci a fost o crimă şi o barbarie ieșită din comun. Eu am văzut poze cu picioarele pe ei (n.r Nicolae şi Elena Ceaușescu), poze care nu au mai circulat, nu ştiu de ce le-au scos. De aia s-a întors Occidentul atunci împotriva noastră, pentru că noi aveam o deschidere mare cu Revoluția şi când şi-au dat seama ce a fost şi cu procesul care a fost o crimă, din punctul de vedere al juriștilor ne-a dat mult înapoi„, a spus Serghei Mizil.

Publicat: 10 dec. 2021, 11:52 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă