Ce fente face Serghei Mizil prin oraș ca să-și păstreze titlul de ”pericoloso mafioso”

Publicat: 14 mart. 2022, 11:07 Autor: Maria Apostol Vedete

Serghei Mizil face parte din „garda veche”, dar se ambiționează să fie în trend! Și nu prea greșește. Nu renunță la fente și își face viața prin Capitală la bordul unui superb Mustang!

Serghei Mizil a ieșit la o „zonă” cu mașina! Caii-putere de sub capota autoturismului Ford Mustang i-au dat și mai mult „avânt”. S-a îmbrăcat lejer, așa cum o face deobicei și a făcut furori prin traficul din Capitală.

Precum adolescenții, Serghei Mizil a optat pentru un bolid cu mulți cai-putere sub capotă pentru a se strecura prin București. Autoturismul în valoare de 30.000 de euro nu a putut trece neobservat, mai ales că, după cum se poate observa, a trecut prin service pentru ceva „tunning”.
În apropiere de Palatul Parlamentului a fost surprins Serghei Mizil de paparazzi CANCAN.RO. După ce a turat motorul la maximum, excentricul Serghei ajunge la o adresă. Cel mai probabil avea ceva de rezolvat. Se dă jos din bolid, își ia geaca și pornește spre locația respectivă. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Cine este Serghei Mizil

Pentru cei mai tineri care nu știu prea multe despre el, aflați că Serghei Mizil a fost copilul rebel al demnitarului comunist Paul Niculescu-Mizil, şi a rămas la fel de nonconformist, chiar dacă a ajuns la 67 de ani.

Ei bine, vârsta nu pare a fi o problemă pentru el, de aceea a și ajuns unul dintre cei mai cunoscuți ”băieţi” de oraş. Îi plac petrecerile, viața de noapte și are un anturaj foarte vast, din toate categoriile sociale. Dacă-l suni pe Serghei, este la curent cu tot ce mișcă în București.

A filmat după gratii

Serghei Mizil a acceptat să joace un rol, în regia lui Cătălin Saizescu. Alături de actori precum Florin Piersic Junior sau Magda Catone. Pelicula se filmează chiar în pușcărie, iar Serghei este tocmai șeful ”nelegiuiților”. Acesta a povestit cum s-a simțit printre deținuți, dar și cum a fost primit de ei.

Rolul meu este șeful pârnăii! Șeful pârnăii de pușcăriași, nu sunt gardian, e diferență, să se înțeleagă. La filmări a fost mare caterincă. De aia și stăm mult. Filmăm la Rahova, chiar în pârnaie. Acolo se intră dimineața, fără telefoane, și se iese seara. Dacă vrei să dai telefon, trebuie să ieși”, au fost primele detalii date de Serghei.

Publicat: 14 mart. 2022, 11:07 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă