Serghei Mizil, întâlnire de taină cu o brunetă misterioasă! Au vorbit în mașină și a condus-o până la poarta casei

Publicat: 07 Jan. 2022, 10:43 Vedete

Serghei Mizil a răspuns fără ezitare la apelul unei prietene care i-a cerut ajutorul. S-a prezentat de urgență în zona Pieței Alba Iulia din Capitală, iar de-acolo au ”demarat” spre casa brunetei. 

Serghei Mizil s-a echipat lejer și a plecat rapid din casă atunci când amica lui brunetă l-a sunat, probabil, pentru a-i cere un favor. Avea o treabă de rezolvat în Piața Alba Iulia, așa că a apelat la Serghei, omul care, de regulă, nu refuză pe nimeni.

Deși era mașina ei, el a pus mâna pe volan și i-a dat ”bice”. În scurt timp, cei doi au ajuns.

Cât timp a rezolvat treburile, Serghei Mizil s-a plimbat puțin, profitând de faptul că vremea „bătea” mai mult în primăvară decât în iarnă. Cu un trening portocaliu Adidas Beckenbauer, o vestă Nike neagră și adidași negri Y3, Mizil a dat un ”ochi” prin zonă, apoi amica lui a apărut. Cei doi au urcat, și-au aprins câte o țigară și au avut o scurtă conversație. Mai multe iamgini, pe CANCAN.RO.

Serghei Mizil a dat o petrecere mare de Crăciun

Serghei a organizat o mare petrecere, derulată în două zile pline, în care a avut zeci de invitați. Tratați cu mâncare și băutură din plin. „Actorul principal” a dezvăluit cum a trăit fericitele momente alături de cei dragi.

Sunt mort acum de oboseală! Am făcut Crăciunul acasă, am avut invitați și pe 24, și pe 25! Am petrecut cu șprițuri, cu mâncare, ce să mai… Acum, până la șase dimineața. De asta am zis că-s mort!”, a precizat Serghei.

De asemenea, el a mărturisit că de sărbători preferă să le dea bani celor dragi și apropiaților, în schimbul cadourilor.

Eu nu dau cadouri, nu primesc cadouri. Oamenii s-au obișnuit să nu-mi dea, pentru că așa i-am învățat. Nu primesc pentru că mă îmbrac cum vreau eu sau îmi iau ce-mi place mie. Cadoul meu sunt banii pe care-i dau, să-și ia fiecare ce-i place”, a dezvăluit Serghei Mizi.

Publicat: 07 Jan. 2022, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă