Serghei Mizil a dat o petrecere în stil mare de Crăciun: ”Sunt mort de oboseală!”

Publicat: 27 dec. 2021, 10:45 Autor: Maria Apostol Vedete

Serghei Mizil a petrecut Crăciunul în stil mare! A organizat o mare petrecere, derulată în două zile pline, în care a avut zeci de invitați. Tratați cu mâncare și băutură din plin. „Actorul principal” a dezvăluit cum a trăit fericitele momente alături de cei dragi.

Nu e deloc o surpriză că Serghei Mizil nu s-a dat deoparte atunci când vine vorba de petreceri, iar Sărbătoarea de Crăciun i-a dat prilejul să se simtă, din nou, în largul lui printre invitați. La el acasă s-a ținut totul, lângă bradul împodobit, dar fără cadouri.

Că lui Serghei nu-i place asta. Chiar el o spune. Preferă să le dea bani celor dragi și apropiaților. Eu nu dau cadouri, nu primesc cadouri. Oamenii s-au obișnuit să nu-mi dea, pentru că așa i-am învățat. Nu primesc pentru că mă îmbrac cum vreau eu sau îmi iau ce-mi place mie. Cadoul meu sunt banii pe care-i dau, să-și ia fiecare ce-i place”, a dezvăluit Serghei Mizil. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

A filmat după gratii

Serghei Mizil a acceptat să joace un rol, în regia lui Cătălin Saizescu. Alături de actori precum Florin Piersic Junior sau Magda Catone. Pelicula se filmează chiar în pușcărie, iar Serghei este tocmai șeful ”nelegiuiților”. Avea să povestească, pentru CANCAN.RO, cum se simte între deținuți, dar și cum a fost primit de ei.

Rolul meu este șeful pârnăii! Șeful pârnăii de pușcăriași, nu sunt gardian, e diferență, să se înțeleagă. La filmări a fost mare caterincă. De aia și stăm mult. Filmăm la Rahova, chiar în pârnaie. Acolo se intră dimineața, fără telefoane, și se iese seara. Dacă vrei să dai telefon, trebuie să ieși”, au fost primele detalii date de Serghei. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 27 dec. 2021, 10:45 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă