Irinel Columbeanu, obicei bizar la azil! Asta face în fiecare dimineață: ”Îi place!”

Publicat: 02 nov. 2023, 09:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Irinel Columbeanu a ajuns la azi. Omul de afaceri are parte de ajutor specializat, respectă un program, dar are și propriul obicei la care nu renunță nici în ruptul capului. 

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai celebri oameni de afaceri din România. Se lăfăia în lux, dar acum a ajuns să trăiască într-un azil. Problemele financiare cu care s-a confruntat l-au făcut pe fostul soț al Monicăi Gabor să recurgă la gesturi extreme. Și-a vândut tot ce avea!

Acum, la azil, trebuie să respecte rutina. Chiar dacă are parte de liniște și îngrijire specializată. Omul de afaceri are, totuși, un obicei bizar în fiecare dimineață la care nu poate renunța. Patronul azilului, Ion Cassian, a dezvăluit tot în cadrul podcast-ului lui Serghei Mizil.

„Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici. Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici”, a dezvăluit Ion Cassian, urmat chiar de Irinel Columbeanu care a mărturisit că are acest obicei: „Așa e, ascult imnul României. Eu sunt patriot și îmi place”.

Serghei Mizil a organizat o strângere de fonduri pentru Irinel Columbeanu

Omul de afaceri și-a vândut și alte bunuri de valoare pentru a face rost de bani. Printre acestea se numără o colecție de ceasuri și una de genți de lux, dar și la vila din Izvorani. După ce a fost distrusă într-un incendiu devastator în 2020, proprietatea a ajuns o ruină. Irinel Columbeanu nu a avut nici asigurare la fosta locuință, deoarece nu și-a mai permis să o plătească. Așa că a decis să i-o vândă fostei sale avocate.

Recent, Serghei Mizil şi Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu.

SURSA FOTO: Social Media & arhivă CIAO

Publicat: 02 nov. 2023, 09:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă