Serghei Mizil e rudă îndepărtată cu rușinea! A ieșit la plimbare cu Merțu decapotabil, în timp ce mânca sticksuri și vorbea la un celular ”expirat” de 20 de ani!

Publicat: 21 mai 2020, 21:27 Autor: Maria Apostol Vedete

Cel mai ”pericoloso mafioso” din oraș, Serghei Mizil ne-a dat o lecție despre șmecherie, una care cu greu poate fi uitată: și-a făcut fenta prin oraș într-o decapotabilă, în timp ce mânca stickcsuri și vorbea la un telefon depășit de vremuri.

Pentru cei mai tineri care nu știu prea multe despre el, aflați că Serghei Mizil a fost copilul rebel al demnitarului comunist Paul Niculescu-Mizil, şi a rămas la fel de nonconformist, chiar dacă a ajuns la 67 de ani.

Ei bine, vârsta nu pare a fi o problemă pentru el, de aceea a și ajuns unul dintre cei mai cunoscuți ”băieţi” de oraş. Îi plac petrecerile, viața de noapte și are un anturaj foarte vast, din toate categoriile sociale. Dacă-l suni pe Serghei, este la curent cu tot ce mișcă în București.

Asta este o perioadă dificilă și pentru el, deoarece era obișnuit să iasă mult prin oraș, însă acum se mulțumește cu plimbări scurte, din cauza virusului.

Paparazzii CIAO l-au surprins cu Merțul lui decapotabil într-o benzinărie din Capitală. Îmbrăcat cu o pereche de bermude colorate și un tricou potrivit mai degrabă unui adolescent, ”tânărul” Serghei Mizil a făut un plin, atât mașinii, cât și stomacului.

Și-aici ne-a arătat cât e de șmecher, pentru că nu i-a păsat deloc că ceilalți șoferi se uitau la el cum înfuleca dintr-o cutie cu sticksuri ieftine, în vreme ce butona pe un telefon depășit (cu vreo 20 de ani) de vremuri. Conspiraționiștii ar putea spune că acest ”acel model” este folosit de securiști, ca să nu fie interceptați. Noi nu mai zicem nimic…

Publicat: 21 mai 2020, 21:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă