Serghei Mizil, cel mai periculos ”mafiot” din România, paradă în adidași cu inimioare și tricou cu pisicuțe

Publicat: 04 iun. 2021, 17:47 Autor: ileana.ghinea Vedete

Serghei Mizil a dat în mintea copiilor? Poartă desene animate și încalcă inclusiv regulile de circulație!

Un nonconformist din fire, Serghei Mizil nu se dezice nici acum, când bate serios 60 de ani. Un băiat de oraș, în vremurile trecute, băiat de demnitar care a activat în „aparatul” Ceaușescu, Mizil este obișnuit de-o viață să facă fix ce-l taie capul. Pe principiul „eu când vreau să fluier, fluier”, cel care a fost numit de multe ori, „cel mai periculos >” continuă cu buna obișnuință pe care a avut-o până în aceste sfinte zile.

Zilele trecute, afaceristul de „bani gata” a fost surprins pe străzile din București într-o ipostază demnă de comportamentul cu care ne-a obișnuit.

Serghei Mizil a dat în mintea copiilor? Poartă desene animate și încalcă regulile de circulație!

Serghei Mizil, cel mai periculos ”mafiot” din România, paradă în adidași cu inimioare și tricou cu pisicuțe. Dacă la capitolul dressing am lămurit-o, rămâne să ne lămurim ce a avut cu regulile de circulație. Mizil a fost fotografiat de paparazzi CIAO.RO în timp ce purta o pereche de adidași cu inimioare și un tricou cu pisicuțe.

Mai tare de atât este altceva… Dacă privești cu atenție fotografiile o să vezi că Mizil se urcă la volanul mașinii sale și, în momentul în care pleacă de pe loc, își uită centura de siguranță în… ușă. Ce înțelegem noi de aici este că, de fapt, centura lui Mizil asigură siguranță ușii de la mașină, nu individului care o conduce.

Serghei Mizil a mai comis-o și altă dată

În vara anului 2019, afaceristul a fost fotografiat în timp ce conducea prin București fără să respecte vreo regulă de circulație. Atunci, Mizil „presta” pe Floreasca, la volanul decapotabilei cu care se mândreşte. Serghei a încălcat toate regulile de circulaţie puse la dispoziție. A început prin a circula pe o stradă cu sens interzis, după care a parcat pe stradă, într-un loc nepermis

Publicat: 04 iun. 2021, 17:47 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă