Selly și-a avariat bolidul de 70.000 de euro! Ce a făcut faimosul vlogger

Publicat: 11 Dec. 2019, 08:35 Vedete
Selly și-a avariat bolidul de 70.000 de euro! Ce a făcut faimosul vlogger

Selly, cunoscutul vlogger din România, a trăit momente de coșmar după ce a făcut accident.

Solistul și-a avariat serios bolidul de 70.000 de euro, cu care se lăuda pe internet. Fanii, prietenii, toată lumea a știut de super achiziția sa de lux,  scrie a1.ro.

Doar că nu s-a putut bucura foarte mult de mașină. Din primele informații, accidentul a fost provocat de artist, el fiind cel care va trebui să plătească daunele.

Selly a luat permisul în luna noiembrie 2019 și imediat a făcut și achiziția bolidului de lux pe care singur și l-a făcut cadou. Fondatorul trupei 5gang le-a povestit fanilor cum a dat 70.000 de euro pe autoturism și le promitea că își va expune mașina și în clipurile pe care obișnuiește să le facă pe clipurile sale de pe YouTube.

În urmă cu doar câteva săptămâni, faimosul vlogger se lauda pe pagina sa de Instagram cu noua sa achiziție, pe care o numea ”mașina visurilor mele”.

View this post on Instagram

damn, hard work pays off 🖤 azi mi-am luat masina visurilor mele 🥰 mercedes cls 2019 450 4M ❤️urmeza niste vloguri tank 🥶🥶🥶

A post shared by SELLY (@selly) on

Cine este Selly?

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România iar de curând a ajuns la cifra de 2 milioane de urmăritori pe youtube. Andrei Șelaru este numele din buletin al lui Selly, care s-a apucat să se filmeze vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012. De atunci a crescut de la an la an și ajuns la cifre impresionante pentru orice internaut cu dorințe de afirmare. Succesul său a fost atât de mare, încât anul trecut a ajuns în portofoliul agenției Global Influencers. Nu în ultimul rând, a trecut de 1 milion de euro la încasările din publicitate.

În urmă cu câteva luni, Sely povestea cum a ajuns să facă atât de mulți bani.  „În principiu sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După accea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe”, a spus Selly.

 

Publicat: 11 Dec. 2019, 08:35 Vedete
Pe aceeași temă