Secretele Simonei Gherghe! Are sau nu operații estetice la vârsta de 43 de ani?

Publicat: 25 Nov. 2020, 10:56 Vedete

Simona Gherghe este una dintre cele mai respectate prezentatoare TV din România, iar de-a lungul timpului vedeta a mărturisit care sunt trucurile ei pentru a se menține în formă, mai ales că a și născut.

Simona Gherghe a vorbit într-un interviu pentru VIVA despre operațiile estetice, dar și despre trucurile la care apelează pentru a se menține în formă la vârsta de 43 de ani.

”Nu prea am timp să mănânc. Acasă am de hrănit cel puțin un copil, la platou nu prea am timp. Şi, uite aşa, secretul cred că e să mănânci puțin”, mărturisește Simona Gherghe.

Cât despre operațiile estetice, prezentatoarea TV susține că dacă va fi nevoie, va apela la astfel de intervenții: ”M-am gândit, normal. Şi când o să consider că e necesar, voi apela la astfel de procedee”. Un ritual de frumusețe anume nu are Simona Gherghe, însă zilnic se demachiază și își aplică anumite creme pe corp.

Simona Gherghe este o fire geloasă? Ce spune despre căsnicia cu soțul ei

Simona Gherghe a mărturisit dacă există sau nu gelozie în căsnicia sa cu Răzvan Săndulescu. Vedeta Antenei 1 este căsătorită cu soțul ei de trei ani și au împreună doi copii. Prezentatoarea TV, care se află la cârma emisiunii ”Mireasa”, a dezvăluit informații din viața privată. Nu s-a pus niciodată problema de gelozie în mariajul lor

„Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă”, a povestit prezentatoarea, într-un interviu acordat revistei VIVA.

Momentele singuri în doi sunt prețioase, dar având programe încărcate, cu jobul, treburile casnice și creșterea celor doi copii frumoși pe care îi au, Simona Gherghe și soțul ei abia mai pot petrece timp doar ei doi.

„În ultimele luni, n-am mai avut momente în care să evadăm. Pentru că nu s-a mai putut. Mai ieşeam la film doar noi doi, dar acum nu mai putem nici măcar asta. Aşteptăm vremuri mai bune, să putem pleca măcar două zile”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 25 Nov. 2020, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă