Simona Gherghe este o fire geloasă? Ce spune despre căsnicia cu soțul ei: ”Mai ieşeam la film doar noi doi, dar acum…”

Publicat: 17 Nov. 2020, 11:19 Vedete

Prezentatoarea TV Simona Gherghe a vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu soțul ei, Răzvan Săndulescu. Este sa nu vedeta o persoană geloasă?

Simona Gherghe a mărturisit dacă există sau nu gelozie în căsnicia sa cu Răzvan Săndulescu. Vedeta Antenei 1 este căsătorită cu soțul ei de trei ani și au împreună doi copii. Prezentatoarea TV, care se află la cârma emisiunii ”Mireasa”, a dezvăluit informații din viața privată. Nu s-a pus niciodată problema de gelozie în mariajul lor

„Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă”, a povestit prezentatoarea, într-un interviu acordat revistei VIVA.

Momentele singuri în doi sunt prețioase, dar având programe încărcate, cu jobul, treburile casnice și creșterea celor doi copii frumoși pe care îi au, Simona Gherghe și soțul ei abia mai pot petrece timp doar ei doi.

„În ultimele luni, n-am mai avut momente în care să evadăm. Pentru că nu s-a mai putut. Mai ieşeam la film doar noi doi, dar acum nu mai putem nici măcar asta. Aşteptăm vremuri mai bune, să putem pleca măcar două zile”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Simona Gherghe: ”Au fost nişte ani extrem de plini, cu de toate”

Simona Gherghe a mărturisit că simțea nevoia unei schimbări profesionale.

„Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK.

Îmi doream de ceva vreme o schimbare profesională, pur şi simplu obosisem. Au fost nişte ani extrem de plini, cu de toate. Dar orice schimbare trebuie pregătită. Am aşteptat un moment. Iar momenul s-a nimerit să fie naşterea lui Vlad”, a mai mărturisit Simona Gherghe, citează Cancan.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 17 Nov. 2020, 11:19 Vedete
Pe aceeași temă