Simona Gherghe, adevărul despre motivul pentru care nu și-a mai dorit să prezinte un reality show

Publicat: 09 Nov. 2020, 12:55 Vedete

Frumoasa prezentatoare de la ”Mireasa”, Simona Gherghe, a vorbit despre motivele pentur care nu și-a mai dorit să vină să prezinte emisiunea fenomeni de la Antena 1, și anume ”Acces Direct”.

Simona Gherghe a mărturisit într-un interviu recent care sunt motivele pentru care nu a mai dorit să se întoarcă la pupitrul ”Acces Direct”.

„Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară.

Sinceră să fiu, a trecut extrem de repede toată perioada asta. Cu doi copii mici, nu prea mai ai timp să meditezi la altele… Cel mai greu mi s-a părut în lunile de carantină, toata starea aia de incertitudine, izolarea, faptul că nu ne-am mai văzut cu alți oameni.

Şi copiii au fost extrem de afectați. Vlad, mezinul, nici măcar nu l-a mai recunoscut pe tatăl meu, după ce nu l-a văzut trei luni. Nu cred că voi putea, vreodată, să uit ce am trăit în prima jumătate a lui 2020”, a declarat Simona Gherghe pentru revista Viva!.

Simona Gherghe: ”Au fost nişte ani extrem de plini, cu de toate”

Simona Gherghe a mărturisit că simțea nevoia unei schimbări profesionale.

„Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK.

Îmi doream de ceva vreme o schimbare profesională, pur şi simplu obosisem. Au fost nişte ani extrem de plini, cu de toate. Dar orice schimbare trebuie pregătită. Am aşteptat un moment. Iar momenul s-a nimerit să fie naşterea lui Vlad”, a mai mărturisit Simona Gherghe, citează Cancan.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 09 Nov. 2020, 12:55 Vedete
Pe aceeași temă